Loading color scheme

Pohodlně, bezpečně a stylově na kolo s Alpine Pro

Outdoorová jednička Alpine Pro představuje novou cyklistickou kolekci, v níž si na své přijdou jak profi cyklisté, tak hobby a rekreační sportovci. Dresy plné barev, ty nejlepší funkční materiály a vypracované detaily potěší všechny cyklistické nadšence.

Léto se blíží a s ním i období procházek, výletů a dovolených. Česká značka sportovního oblečení Alpine Pro připravila pro všechny profesionální i rekreační sportovce kolekci oblečení na kolo a další oblíbené letní sporty.

Kolekce BIKE WEAR 2012

Dámskou bike kolekci tvoří ucelená řada produktů, z nichž některé lze využít i na jiné sportovní aktivity. Kolekce je výrazně barevná a na všech kusech oblečení najdete stylizované logo „Alpine Pro". Novinkou je například sukně s vnitřními bike šortkami a cyklistickou vložkou.

I pánská kolekce obsahuje širokou řadu produktů určených pro jízdu na kole. Pánové ocení velmi lehkou bundu, kterou mohou jednoduše zabalit a schovat do zadní kapsy cyklistického dresu. Bunda je navíc díky speciálnímu zátěru odolná vůči větru. Ze stejného materiálu je vyrobena i vesta s meshovými zády. Nechybí samozřejmě ani oblíbené dvojité kraťasy s vpínací cyklo vložkou. Koupit si můžete ale i samostatné meshové šortky s vložkou, univerzálně použitelné pod kterékoliv kalhoty.

Dětem se nové cyklistické oblečení bude zaručeně líbit, neboť hraje veselými barvami. Barevné reflexní prvky navíc zvyšují dětskou bezpečnost. Kolekci tvoří komplet potištěného trika s cyklo tématikou, dvojitých šortek s odepínatelnou cyklo vložkou a ultralehké bundy.

Celá bike kolekce nese nejrůznější barevné a reflexní prvky, aby vaše jízda byla co nejbezpečnější.

Softshell – navrženo pro vaše pohodlí

S měnícím se počasím se na výletech často dostaneme do nepředvídané situace v podobě dešťové přeháňky či nárazového větru. Právě materiál softshell je ideální pojistkou pro tyto nepříjemné případy. Jeho jedinečné vlastnosti vám zaručí veškerý tepelný a vodotěsný komfort, který můžete na kole potřebovat. Značka Alpine Pro je v ČR největším odborníkem v oblasti materiálů typu softshell a ve svých obchodech nabízí jeho nejširší nabídku.

V sortimentu Alpine Pro najdete hned tři typy softshellových produktů:

  • Soft-shell Windbarrier – lehký a elastický materiál s membránou, který spojuje výhody druhé a třetí vrstvy oblečení. Je vodoodpudivý s vysokou prodyšností a zabraňuje průniku větru. Materiál je ideální při různých sportovních aktivitách a v rozličných povětrnostních podmínkách.
     
  • Soft-shell – lehký a elastický materiál, který je mimořádně hustě tkaný. Je vodoodpudivý s vysokou prodyšností a zabraňuje průniku větru. Materiál spojuje výhodu druhé a třetí vrstvy a najde uplatnění v různých sportovních aktivitách.
     
  • Soft-shell Cool-Dry – lehký a elastický materiál, který je mimořádně hustě tkaný. Má vysokou prodyšnost a díky cool-dry funkci rychle odvádí vlhkost od pokožky a umožňuje rychlé schnutí povrchu materiálu. Materiál spojuje výhodu druhé a třetí vrstvy a hodí se pro širokou paletu sportovních aktivit.

Značka Alpine Pro je mimo jiné také partnerem seriálu závodů horských kol Kolo pro život, kde testuje nové cyklo oblečení přímo v terénu, aby svým zákazníkům dodala jen ty nejlepší produkty.