Loading color scheme

Nová kolekce PIETRO FILIPI FLASH má zasáhnout stávající i nové zákazníky

{phocagallery view=category|categoryid=511|imageid=1449|float=left}Česká značka PIETRO FILIPI uvádí na trh FLASH – nadčasovou, sportovně laděnou kolekci pro volný čas v nižší cenové hladině, ovšem se zachováním všech atributů kvality a osobitosti PIETRO FILIPI. Mimořádně zajímavá kolekce FLASH reflektuje současnou filozofii PIETRO FILIPI – potěšit stávající zákazníky trendy novinkami, rozšířením sortimentu a zároveň oslovit mladší věkové kategorie, perspektivní nové zákazníky.

{phocagallery view=category|categoryid=511|imageid=1448|float=right}Nová kolekce prezentuje městský sport look s pohodlnými klasickými střihy v čistých liniích, nezapře inspiraci elegantním golfem či jachtingem, patrné jsou i prvky retro sportovního stylu. Samozřejmostí je vysoká úroveň zpracování a materiálů, propracovaný design – tak jako u všech produktů PIETRO FILIPI.

Síla a potenciál FLASH je v detailu a barvách – každý z modelů má zajímavý detail, někdy patrný až na druhý pohled. Naopak ultra výrazné barvy a další prvky, jako jsou pruhy a kostičky, upoutají pozornost okamžitě.

Aktuálně se kolekce skládá z variací polo triček, ležérních chinos plátěných kalhot, kraťasů a plavek. Do budoucna se chystá její rozšíření o bundy, vesty nebo tepláky a zároveň dámskou kolekci. Kolekci FLASH lze výborně kombinovat, flexibilně přizpůsobovat a vytvářet tak vlastní, individuální styl.

Kolekce FLASH bude v obchodech i v e-shopu PIETRO FILIPI k dostání začátkem dubna.