Loading color scheme

GWYNETH PALTROW V ROLI MODELKY VE VELKÉ JARNÍ KAMPANI SPOLEČNOSTI LINDEX

{phocagallery view=category|categoryid=478|imageid=1375|float=left}Značka Lindex v jarní kampani představuje nejen svou nejnovější kolekci, ale také talentovanou herečku a módní ikonu Gwyneth Paltrow, která kampani propůjčila svou tvář. Nová kolekce společnosti Lindex přináší koncept Modern Preppy: sportovní, ležérní a zároveň elegantní styl typický pro východní pobřeží USA. Jemná příměs skandinávských prvků má za výsledek nezvykle svěží a trendy kombinaci.

„Představit Gwyneth Paltrow jako tvář nové kampaně, je prostě skvělé. Gwyneth bezpochyby patří mezi módní ikony a její osobní styl dokonale vystihuje koncept Modern Preppy. Pro tuto roli je zkrátka jako zrozená. Její energie a optimismus navíc značku Lindex dokonale zosobňuje. Jsme za tuto spolupráci opravdu rádi," říká Johan Hallin, ředitel Marketingového oddělení společnosti Lindex.

Pokud Gwyneth právě nestojí v elegantních šatech na rudém koberci, dává přednost proužkům a ležérní eleganci. Je synonymem stylu Modern Preppy, a proto nebylo těžké rozhodnout se, kdo se stane tváří nové kolekce.

„Takový druh módy se mi opravdu velice líbí. Nikdy bych nereprezentovala značku, jejíž oblečení bych sama nenosila. Top nebo šortky, v nichž mě fotografovali, jsem si jednoduše zamilovala! Stejně tak i kalhoty chinos a blejzr. Přesně takové oblečení totiž sama nosím každý den. Navíc zbožňuji proužky a mám je na sobě prakticky neustále", dodává Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow prezentuje v kampani Holly & Whyte jeden z nejzajímavějších módních konceptů, které návrháři značky Lindex během letošního jara představí. Nejlépe jej lze popsat jako kombinaci modernity, klasické elegance a špetky výstřednosti. Svěží a inovativní look klubovým blazerům, košilím, chinos kalhotám nebo pleteným svetrům propůjčují jemné a zároveň výrazné detail jako flitry, zlaté knoflíky nebo překvapivé barevné kombinace. Klasické barvy jsou doplněny zářivými odstíny jara jako oranžová nebo jasně zelená. Mezi vzory vládnou proužky, kostky a petit puntíky. Roztomilé detaily vás překvapí také na rubové straně oblečení a jejich propracovanost a nápaditost celé kolekci dodává pel luxusu. Svůj jedinečný styl snadno dotvoříte plátěnými taškami, teniskami nebo šperky.

„Kolekci, v níž se snoubí nadčasová módní klasika a moderní extravagance, jsme pojmenovali Holly & Whyte. Dali jsme si na ní hodně záležet a pečlivě promysleli každý detail. Díky tomu bude pro každou ženu velmi snadné kombinovat libovolně jednotlivé prvky a dosáhnout tak zcela osobitého a individuálního looku. Náš tým designérů a nákupčích přinesl dokonalý mix pohodlné klasiky, aktuálních trendů a ženské přitažlivosti. Tato kolekce vás zkrátka bude bavit. Proto ji oceníte nejen během pracovního dne, ale také ve svém volném čase – ať už jej trávíte procházkami nebo na párty", říká Lea Rytz Goldman, ředitelka oddělení designu a nákupu společnosti Lindex.

Holly & Whyte bude oficiálně představena v prodejnách značky Lindex a na Shop on-line dne 21. března. Doprovodí ji reklamní kampaň v televizi, tisku a na internetu.

{phocagallery view=category|categoryid=478|limitstart=0|limitcount=0}