Loading color scheme

Jarní a letní sportování s výbavou českých olympioniků. Kolekce pro LOH v Londýně již v prodeji.

{phocagallery view=category|categoryid=446|imageid=1321|float=left}Letní olympijské hry v Londýně se blíží a jednička na českém trhu s outdoorovým oblečením, značka ALPINE PRO, přináší speciální kolekci oblečení, kterou budou nosit naši sportovci na olympijských hrách v Londýně. Nyní si olympijské oblečení můžete pořídit i pro své sportovní výkony.

Společnost Alpine Pro vybavila české sportovce už na zimních OH přede dvěma lety ve Vancouveru, kde oblečení sklidilo velký úspěch. Nová kolekce pro Letní olympijské hry v Londýně na tradici navazuje. Motivem pro londýnskou olympijskou kolekci se stal obraz Dvojbarevná fuga od Františka Kupky a oblečení kralují barvy modrá, bílá a červená.

Kolekce je již nyní k dostání v prodejnách Alpine Pro a každý hrdý Čech tak má možnost obléci olympijské oblečení ke svým sportovním výkonům, pobytu v přírodě nebo třeba při fandění našim sportovcům. Můžete si koupit kompletní vybavení a doplňky v národních barvách, které bude v Londýně nosit třeba skifař Ondřej Synek nebo cyklistka Tereza Huříková.

Olympijská kolekce se skládá z desítek artiklů v pánské a dámské verzi a z univerzálních doplňků. Sportovci „vyfasují" dlouhé a kratší kalhoty, několik druhů triček pro různé příležitosti, softshellové bundy, ale třeba i boty, brýle nebo ponožky s národním motivem. Právě na bundě je využit úplně nový materiál s názvem NeoShell, který kombinuje skvělou prodyšnost a ventilaci s vysokou voděodolností, nepropustí tedy vlhkost k tělu, ale zároveň umožňuje tělu dýchat.

Tip:
Fandíte českému sportu a rádi byste se podívali na letní olympijské hry v Londýně? Nakupte cokoli v Alpine Pro, zaregistrujte se na pokladně a vaše jméno se stane součástí designu originálních šátků, které budou nosit naši sportovci v Londýně. Spolu s nimi se tak symbolicky dostanete do středu sportovního dění. Multifunkční šátek se svým jménem si samozřejmě také můžete objednat.

Prvním artiklem kolekce, jenž oficiálně spatřil světlo světa, jsou šátky, které spojí fanoušky s olympioniky. Na každém je prostor pro 400 jmen sportovních příznivců. Šanci zapsat své jméno do olympijské historie mají lidé v prodejnách oficiálního partnera Českého olympijského týmu, Alpine Pro. „Stanou se symbolicky součástí Českého olympijského týmu a pojedou tak vlastně na hry. Někteří z nich vystoupají společně se sportovci i na stupně vítězů," vysvětluje Milan Gába.

Materiály, ze kterých byla letošní kolekce vyrobena, patří mezi ty nejmodernější a jsou vysoce funkční. „Olympijská kolekce je pro nás prestižní záležitostí. Ve všech našich výrobcích klademe důraz na kvalitní materiály. U olympijské kolekce je toto naše zaměření ještě výraznější. Pro nejlepší sportovce připravujeme oblečení z nejlepších materiálů," řekl

ředitel výroby Alpine Pro Václav Hrbek. Některé z použitých materiálů jsou zároveň ekologické, například tzv. ICE Caffé, vyrobený z odpadu kávy.

Ne všechny přednosti olympijského oblečení jsou ale viditelné na první pohled. Vzhledem k tomu, že Anglie je známá svým proměnlivým počasím a častými dešti, připravilo Alpine Pro v kolekci jednu specialitu: látku, která po styku s vodou změní svůj vzhled. Jedná se o materiál, ze kterého po navlhčení vystoupí dříve neviditelný květinový vzor. Když látka uschne, vzor opět zmizí. Nejen tato „kouzelná" látka, ale celá olympijská kolekce zatraktivní váš šatník a podrží vás stejně jako naše sportovce při všech sportovních aktivitách.