Loading color scheme

VÍTÁNÍ JARA – JARNÍ KOLEKCE LEVI’S® 2012

{phocagallery view=category|categoryid=430|imageid=1300|float=left}Také se nemůžete dočkat teplejších dnů? A je připraven i váš šatník? Inspirujte se třeba jarní kolekcí Levi's®. Odráží se v ní opuštěné pláže, farmy u moře a práce venku během dlouhých teplých dní. Zrcadlí se v ní opravdová touha po autenticitě, respektování minulosti a zároveň snaha o lepší budoucnost. Klasický americký styl se v ní přirozeně spojuje s dokonalým řemeslným zpracováním, jednoduchostí a nadčasovostí.

Vzory topů jsou ručně malované a jemnější díky přírodním barvivům v paletě indiga, hnědé a béžové, odstínů červené a retro fialkové, nebo mají námořnické proužky.

Jarní bundy v přírodních barvách mají tvar delší parky nebo kratší bundy do pasu s kapucí, v dámské kolekci je i plátěný trenčkot. Nechybí džísky ani kožené bundy. Nadčasová klasika – křivák z jemné jehdnětiny má v dámském provedení odstín tabáku a pánský je černý, efektně pomačkaný.

Košile mají westernový nebo pracovní styl a jsou ve vyšisovaných barvách, odstínech denimu nebo s výraznou červenou a modrou kostkou. V dámské kolekci najdete i romantické blůzy s krajkou, hedvábné tuniky nebo košilové šaty.

Pánské kolekci džínů dominují trendy skinny a mírně rozšířené džíny s důrazem na rafinovaný, moderní vzhled a střih. Ke klíčovým stylům dámských džínů patří návrat ke zvonových kalhotám a zvýšenému pasu. Kolekce revolučních střihů pro různé typy postavy – Levi's® Curve ID – přináší nové barvy v dokonalých strečových materiálech, i aktuální hit – délku ke kotníkům.

{phocagallery view=category|categoryid=430|limitstart=0|limitcount=0}