Loading color scheme

Calzedonia představuje novou kolekci plavek a plážového oblečení jaro/léto 2012

{phocagallery view=category|categoryid=426|imageid=1254|float=left}Italská módní značka Calzedonia představila letní kolekci plavek a plážového oblečení pro letošní sezónu. Tradiční prezentace nové kolekce pro vybrané osobnosti a fashion média z celého světa se konala začátkem února v sídle společnosti nedaleko Verony. Reprezentantkou České republiky se pro tuto příležitost stala modelka a moderátorka Radka Kocurová.

Letní plážovou kolekci 2012 tvoří několik osobitých linií. Calzedonia Beach osloví každou ženu. Rozmanitá škála barev od světlých svěžích tónů s vysokým leskem, například máta a citron, až po žhavé odstíny bordó a terakoty, ale i černá a bílá klasika nebo jednobarevné vzory. Romantic Marine – moře, věčná inspirace tvůrců, je tentokrát interpretováno velmi ženským způsobem. Nepřehlédnutelné jsou třeba bikiny kombinující bílou a azurovou, potištěný kašmír a kepr. Nechybí detailní zdobení z krajky, výšivek a lurexu. Natural Metamorphosis – potisk plavek evokuje okouzlující scenérie jako např. mořské dno, kameny, kůru stromů... opravdový dotek přírody. Tribal Chic – rafinované a velmi elegantní kolekci dominuje safari styl a zvířecí potisky. Modely ušité z lesklé, duhové látky se skvěle hodí na denní nošení i posezení u sklenky při západu slunce. Luxory Black – stále šik a postavě lichotící černé jednodílné plavky a bikiny, ozdobené decentními šperky geometrických tvarů, stužkami, flitry, pásky, cvočky, doplňky z tylu a skla. Saint Tropez hlásí návrat rozverného stylu s nestárnoucí červenou a bílou. Pruhovaný kepr, velké puntíky a potisky na plavkách neobvyklých a odvážných střihů. Out Of The Water – absolutní novinka pro nadcházející sezonu: maxi trička k vodě. Pohodlná, sexy, stylová prodloužená trika s lurexovou lebkou na černém podkladu jsou nezbytnou součástí outfitu pro horké letní dny!

Součástí dámské kolekce je také zcela nový design podprsenky, tzv. „bandeau bra", vyztužený pruh s mašličkovým vázáním na přední straně nebo tenkými šňůrkami za krk, který je romantický a zároveň praktický.

Calzedonia Sea For Men dává mužům na výběr z řady barevných variací včetně hitu letošního léta – syté zelené, oranžové a modré. A samozřejmě také ze střihů a designu plavek: slipy, boxerky a kraťasy v surfařském stylu jsou jednobarevné, s proužky, kontrastujícími detaily a s nádechem stylu vintage...

V portfoliu skupiny Calzedonia group jsou čtyři značky (Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Falconeri). Společně tvoří mimořádně atraktivní nabídku kolekcí spodního prádla, plavek a punčochového zboží. V segmentu spodního prádla je skupina Calzedonia group suverénním leaderem. Modely jsou dílem invenčních italských návrhářů, kteří jsou vždy o krok napřed, dobře vědí, co je právě trendy, i co bude „in" v následující sezóně.

Značka Calzedonia, která nabízí kromě plavek a plážového oblečení také punčochové zboží, legíny a ponožky pro ženy, muže a děti, je na trhu více než 20 let. Vznikla v roce 1986 ve městě Vallese di Oppeano. V současné době má více než 1 450 obchodů ve 24 zemích světa. Pestrý a široký sortiment, důraz na vysokou módnost produktů a ideální poměr kvality a ceny, to jsou pouze tři z mnoha dalších důvodů, proč je značka Calzedonia tak populární. Její obliba u zákazníků a zákaznic stále roste, stejně jako prodej, počet zaměstnanců i obchodů po celém světě.

{phocagallery view=category|categoryid=426|limitstart=0|limitcount=0}