Loading color scheme

Módní butik Spazio 33 mění tvář. Přichází icône

{phocagallery view=category|categoryid=423|imageid=1251|float=left}Pokud vás nudí uniformita a dokážete ocenit kvalitu a originalitu za rozumnou cenu, pak už jistě dobře znáte multibrandový módní butik Spazio 33.

Po několik sezónách, během nichž se úspěšně usadil na pražském módním trhu, se jeho majitelka Daniela Vavřičková rozhodla zaběhnuté trendy znovu trochu oživit. Toto „znovuzrození" podtrhují nejen nové značky, ale i úpravy interiéru a změna jména. „Název icône lépe vystihuje filozofii butiku, kterou je prosazování vlastního stylu místo slepého kopírování celebrit ze společenských časopisů. Buďte sama sebou, buďte sama ikonou," vysvětluje Daniela Vavřičková, proč se k tomuto kroku rozhodla.

Jednotlivé kolekce vybírá majitelka osobně při cestách Evropou od více či méně známých značek, pro něž je charakteristická kreativita a originalita, vysoká kvalita materiálů, zpracování a ženskost.

V butiku icône můžete vybírat z kolekcí značek a návrhářů ze Skandinávie, Itálie, Francie či Velké Británie jako např. Hunkydory, MOU, forte-forte, Hunter, Coat-people, L'autre Chose, Pyrus, Mauro Grifoni, Gróa, Charli, by Zoe, IRO, Majestic, GIMO´S.

„V icône především dbáme na individuální přístup ke každé zákaznici, a tak móda icône skutečně podtrhuje osobnost každé své nositelky. Pokud se dobře cítíte vy sama, tak vám to samozřejmě i sluší. A nejlepší doplněk? Úsměv."

{phocagallery view=category|categoryid=423|limitstart=0|limitcount=0}