Loading color scheme

HOLLY & WHYTE – modernost i klasika

{phocagallery view=category|categoryid=377|imageid=1097|float=left}Holly & Whyte je další módní novinkou společnosti Lindex pro jaro 2012. Kolekci lze nejlépe popsat jako lifestylovou, vyznačující se modernitou i konvenčností a kapkou roztomilého bláznovství. Přináší kombinaci sportovně-ležérního stylu z Long Islandu s příměsí glamouru Riviery.

„Kolekce Holly & Whyte spojuje nadčasovou módní klasiku i glamour. Je skvěle vyvážená a umožňuje vytvořit si osobitý styl díky široké škále oděvů a nepřeberným možnostem stylingu. Náš tvůrčí tým navrhl perfektní koktejl klasického looku a trendovosti s příměsí šarmu a radosti ze života. Vznikla tak univerzální kolekce vhodná k nošení jak během dne, tak pro zvláštní příležitosti," říká Lea Rytz Goldman, vedoucí designu společnosti Lindex.

Kolekce Holly & Whyte se inspirovala sporty jako jachting, golf nebo tenis, a tak jsou její součástí takové kousky jako klubová saka, košile v oxfordském stylu, vyplétané svetry nebo plátěné bundičky. Klasické tóny se mísí s výraznými jarními odstíny oranžové nebo zelené. Pro všechny oděvy jsou charakteristické precizně zpracované detaily, nacházející se také na vnitřních stranách jednotlivých kousků. Celkový look doplňují plátěné kalhoty, boty nebo šperky, které podtrhují jedinečnost a osobitost.

„Mou inspirací byly nejen klasické krásky jako Grace Kelly nebo ženy z rodu Kennedyových, ale také elegantní duch St. Tropez. Kolekce působí žensky a svěže", říká Camilla Schmidt, návrhářka řady Holly & Whyte.

{phocagallery view=category|categoryid=377|limitstart=0|limitcount=0}