Loading color scheme

ZRCADLO, ZRCADLO...

{phocagallery view=category|categoryid=233|imageid=749|float=left}... pověz mi, jaké je mé Curve ID? Jaké mám křivky? A jak mám najít dokonalé džíny?

Ať máte chlapeckou postavu nebo bujné křivky, mezi novými střihy Levi's® Curve ID najdete ten ideální pro vaši postavu. Tyto revoluční dámské střihy jsou totiž navrženy pro různé typy postav. Podle studie tělesných skenů více než 60 000 žen byl připraven nový systém střihů: pro rovnou postavu – Slight Curve, pro normální křivky – Demi Curve, a pro výrazně ženské křivky – Bold Curve. Džíny jsou navíc z nových strečových materiálů, takže dokonale obepnou postavu. Můžete si vybrat mezi nízkým a normálním pasem a ze slimových, rovných nebo rozšířených nohavic. V podzimní kolekci je najdete v různých odstínech a povrchových úpravách denimu i v několika barvách manšestru.

Jak zjistíte své Curve ID? Změřte si obvod boků 10 cm a 20 cm pod pasem a z rozdílu zjistíte svůj střih. Je-li rozdíl menší než 7,6 cm máte rovnou postavu a bude vám sedět Slight Curve – střih je zúžený v bocích, krásně formuje zadeček a dodává ženské proporce. Pokud jste naměřily mezi 7,6-12,7 cm, zkuste střih Demi Curve – pro křivky „tak akorát". A jestli vám vyšlo více jak 12,8 cm, padne vám Bold Curve – střih pro plné ženské křivky, kdy standardní střihy v pase odstávají; džíny dokonale obepnou postavu a zvýrazní štíhlý pas. Test křivek si můžete udělat na www.levi.com/women, nebo se rovnou stavte v některém z Levi's® Storů.

Levi's® věří, že všechny tvary jsou stejně sexy. Nová džínová demokracie je o tvarech, nikoliv o velikostech. Konečně – tohle jsou džíny pro nás!

{phocagallery view=category|categoryid=233|limitstart=0|limitcount=0}