Loading color scheme

CONVERSE X FENG CHEN WANG

1 Slavné Chucky “dva v jednom” od Feng Chan Wanga se vrací v odvážné kožené verzi, která posouvá tento design ještě na vyšší úroveň. Nová spolupráce s čínským designérem Feng Chen Wangem představuje cool industriální tenisky. Návrhář, který působí dlouhodobě v Londýně, je proslulý svými dráždivými modely a nebojí se přetvořit klasické ikony tak, jak by to málokdo čekal. V tomto případě vzal svůj předešlý 2 v 1 model, který představil v rámci své kolekce “My Half” na módních přehlídkách v New Yorku a Šanghaji, a dodal mu zcela novou dimenzi s pomocí koženého materiálu a odvážné podrážky. Tvar dvou překrývajících se bot tak získal na extra plasticitě díky jedinečnému zpracování kůže. Grafický potisk na kůži vytváří iluzi betonu, jakoby tenisky povstaly přímo ze sutin. Klasické Chuck se tak přímo před očima rozpadají a znovu ožívají v hravé a moderní fúzi dvou bot.

Kolekce Converse X Feng Chen Wang obsahuje dva modely z kůže, které spojuje stejný design, ale odlišné barevné provedení. Kromě signature střihu vrchní vrstvy tenisky se přidaly další výrazné prvky jakým je poutko nad patou a na první pohled odvážné řešení podrážky.

Výraznější růžovo-bílá verze si hraje s kontrastní růžovo-bílou kombinací. Inspirací byly Feng Chen Wngovi jedinečné barvité rysy lidské identity, které jsou často odlišné, ale dohromady vytváří jeden celek. Druhá polovina kolekce si hraje s odstíny šedé. Působí dojmem odlití z betonu, které má na svědomí zdánlivě pomačkaná a hrubá kůže. S tímto industriálním pocitem si hrají i propagační videa ke kolekci, kde je bota zalita v kusu betonu a roztříští se o zem. Nově zrozená bota pro zimní sezónu.

BOTY ZNAČKY CONVERSE NALEZNETE TAKÉ V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>