Loading color scheme

OBJEVTE UMĚNÍ 70. LET V KOLEKCI OBUVI HÖGL PRO PODZIM/ZIMU 2020

TZ-Hogl---Podzim-zima-2020pdfStrnka1Obraz0002 Již 85 let se několik generací majitelů rakouského rodinného podniku Högl pyšní tou nejkvalitnější dámskou obuví. Tradice, řemeslo, ale také inovace a vášeň pro detail jsou klíčovými vlastnostmi, díky nimž slaví značka úspěchy po celém světě. Letošní rok, ve své kolekci pro podzim a zimu, oslaví Högl styl 70. let – klasický, přesto však moderní, elegantní a všestranně nositelný. V nové sezóně představuje obuv jedno téma: vznešeného ducha generace definovaného touhou po dobrodružství a luxusu, svůdným sebevědomím a osvobozením od starých konvencí.

Obuv Högl pro podzim/zimu 2020 se nese v nezaměnitelném inovativním duchu, se silným důrazem na vše, co je cool a moderní. Módní návrháři značky vytvořili jedinečné každodenní kousky s tvary a odstíny inspirovanými 70. lety. Kolekce je navíc obohacena o linii s tématem „zimní sporty“, která přináší moderní interpretaci vintage stylu také funkční zimní obuvi.

Obuv, co je cool
Moderní design byl aplikován jak do tenisek, tak i šněrovacích bot s jediným záměrem – vytvořit obuv, která je cool a extravagantní. Hlavním znakem se stávají silné podrážky, zajišťující sebejistý krok, ale i maskulinní vzhled, který u kotníkové obuvi přesto působí žensky a půvabně. Inovativní kombinace materiálů, v čele s jemnou kůží a elastickým nylonem, poskytuje šněrovací obuvi pohodlí i nezaměnitelný vzhled.

Neformálnost v novém kabátě
Tato část kolekce předvádí novou generaci dámské obuvi pro každodenní nošení. Mokasíny, lodičky na vysokém podpatku a kotníkové boty byly inspirovány londýnským stylem z 60. a 70. let. Pánské tvary doplňují retro ženské detaily. Lesklá lakovaná kůže vytváří v kombinaci s krokodýlím reliéfem a zlatými ozdobnými prvky nečekaně moderní vzhled.

Moderní odkaz
V kategorii městské obuvi se stávají středem pozornosti klasické boty přepracované stylovými vzory a odstíny. Inspirací se stala sebevědomá ženskost 70. let. Barevné ladění se pohybuje mezi hořčičnou žlutou, olivově zelenou a třešňovou červenou, které vytváří kontrast a přirozený hřejivý efekt. Dekorativní zlaté přezky pak přidávají celé linii punc luxusu a nezaměnitelného spojení se značkou.

Retro tenisky
Dámské retro tenisky z nové kolekce značky Högl připomínají modely, které nosily všechny sportovní legendy. Tvar, barva a materiál dohromady vytváří nezaměnitelný charakteristický vzhled 70. let. Dalším stylovým prvkem je zlaté sériové číslo umístěné na okraji paty.

Spojení sportu a elegance
Budoucnost je zářivá! Návrháři značky Högl vylepšili trend „ošklivek“ tím, že přidali novou, rozšířenou podrážku. Tento inovativní vzhled v kombinaci s ženskými materiály, jako je například efekt krokodýlí kůže, dává za vznik sportovnímu kouzlu spárovanému s extravagancí.

Pro zimu jako stvořené
Téma zimních sportů přináší do řad rakouské značky obuv pro nejchladnější dny v roce. Design ztělesňuje životní styl divokých 70. let kombinujíc vintage nádech s moderním vzhledem a nezaměnitelnou funkčností. Podrážky přináší do hry objem a zesílené textury. Zvláště efektně vypadají na turistické obuvi. Nový materiál „satén Carnaby“ byl zařazen pro zvýraznění módního vzhledu. Hra vzorů a barev 70. let představuje vášeň pro detail, který jistě oceníte i mimo sjezdovku.