Loading color scheme

Kultovní botasky v Kauflandu

75400120367-1 Kaufland se spojil s českou klasickou značkou Botas a společně připravily speciální kolekci botasek v několika designech. Spolupráce vznikla na základě projektu, v rámci kterého Kaufland podporuje lokální značky a producenty. „Kaufland je hrdý na to, že může pomoci značce Botas v dalším růstu. Naším cílem je dostat kultovní botasky opravdu ke všem a za ty nejlepší ceny,“ říká Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland. Exkluzivní nabídka s jedinečnými designy navrženými přímo pro Kaufland startuje 15. května.

Botasky jsou klasika. Chodilo v nich celé Československo a vítězili v nich nejúspěšnější běžci. Chvíli to vypadalo, že značce dojde dech a skončí v zapomnění, jako mnoho slavných českých značek. To se naštěstí nestalo. Z klasické ikony šedesátých let se stává krok za krokem i ikona současná. Pro svůj moderní design, poctivé provedení a maximální pohodlí. Vyrábějí se z těch nejkvalitnějších materiálů a dokonale padnou. Než si botasky nasadíte na nohu, projdou rukama zkušených obuvnických mistrů ze závodu ve Skutči v Pardubickém kraji, kde se vyrábějí už přes 60 let.

V nabídce Kauflandu najdete dva typy botasek z kvalitních kožených usní v osmi barevných provedeních:

BOTAS CLASSIC – nadčasová klasika s originálním a stále aktuálním designem z roku 1966. Těžko najít boty české výroby, které by do takové míry prověřila historie. Budete se v nich cítit velmi pohodlně – jsou šité z kvalitních materiálů a přímo na evropský typ nohy.

BOTAS CITY – modernější pojetí dalšího klasického designu botasek z 80. let upravená pro potřeby moderního městského člověka. Kombinace materiálu odolného proti odření a SOFT FIT stélky, která podporuje klenbu nohy, je ideální pro všechny typicky městské povrchy, jako jsou asfalt a beton, i pro sportovní aktivity na nich. V akční nabídce ve všech prodejnách Kaufland najdete oba typy bot už od 15. května po dobu čtyř týdnů nebo do vyprodání zásob.