Loading color scheme

LEHKÉ LETNÍ SANDÁLY

Vices499Kc3 Léto už zaútočilo, byť je kalendářně ještě jaro. Meteorologové spočítali, že letos je počasí o 40 dní napřed. Takové teplo bývá až uprostřed prázdnin. Takže pokud ještě nemáte městské sandálky pro letní dny, musíte trpět. Třeba tady v Praze – ulice jsou rozpálené, ve vyasfaltovaných parcích nezafouká větříček a tramvaje i autobusy ve 21. století nemají klimatizaci. Příjemně je jedině v metru. Takže v uzavřené obuvi je jako v peci. Do města jsou ideální sandály a nejpohodlnější jsou ty bez podpatku (a bez ponožek! :-)). Letošní sezóna velí do barev a různých aplikací.

Podívejte se na hravou kolekci značky Vices, kterou právě najdete na on-line shopu BigBrands.cz. Jemné páskové sandálky z eko kůže rozsvítí každý outfit. Vybrat si můžete z pastelových barev nebo výrazné červené a černé, některé jsou ještě zdobené romantickými květinkami nebo perličkami. A když už si pořizujete nové boty, podívejte se i na kabelky. Například aktuální kolekce Tamaris barevně i stylově dokonale ladí se sandály Vices. Prostě skvělá letní kombinace. Když už i v horkých dnech musíme pracovat, s takovými doplňky vyrazíme s radostí.

Na BigBrands.cz najdete spoustu dalších lehkých letních kousků – halenky, sukně a šaty od různých značek a vždy výhodně. Tak se vyletněte!