Loading color scheme

Co si obout na letní fesťáky?

HURRICANE-XLT-INFINITY Léto je ráj pro všechny milovníky koncertů a festivalů. Hudební fanoušci tak během prosluněných prázdninových dní korzují od akce k akci, od pódia k pódiu, skáčou, zpívají, tancují a jednoduše si užívají jedinečnou atmosféru, kterou takové místo nabízí. Na odpočívání poté obvykle nezbývá čas. Abyste celý den na nohou přežili, je třeba věnovat zvýšenou pozornost výběru pohodlných bot. Letní teploty přímo volají po pohodlných sandálech, které má ve své nabídce značka TEVA.

Hlavně pohodlně
Pokud je vaší prioritou pohodlí a funkčnost, zamilujete si model TEVA HURRICANE XLT INFITNITY. Jedná se o netradiční outdoorovou obuv, která zaujme na první pohled. Místo klasických pásků jsou zde použita měkká lanka. Ta nejenže skvěle vypadají, ale zároveň jsou vytvořena z materiálu, který je rychleschnoucí a šetrný ke kůži. Model navíc obsahuje antibakteriální technologii na bázi zinku zajišťující prevenci proti zápachu. Podešev z extrémně odolné gumy umožňuje stabilní došlap i na nerovném terénu nebo při skákání v kotli.

Nenápadným, avšak stále stylovým doplňkem jsou boty TEVA MIDFORM UNIVERSAL. Díky černé barvě a minimalistickému pojetí skvěle padnou ke každému outfitu, od šatů, přes sukně až po kraťasy. Jejich největší kouzlo tkví ve zvýšené platformě, která je neuvěřitelně pohodlnou a trendy záležitostí. Pásky jsou vyrobeny z rychleschnoucího materiálu odolného vůči oděru a poškození, nemusíte je proto příliš šetřit – tyhle krásky nejsou z cukru.

Stylově za všech okolností
Už jste slyšeli o festivalu Coachella, který se každoročně koná v americké Kalifornii? Zajímavý je mimo jiné tím, že se nejedná pouze o svátek hudby, ale také módy. Pravidelně jej navštěvují modelky a celebrity, které zde předvádějí svůj jedinečný styl a nejrůznější designerské kousky. Pokud chcete zazářit stejně jako návštěvnice Coachelly, sáhněte po jedinečných TEVA MIDFORM UNIVERSAL GEOMETRIC. V tomto modelu se snoubí vše, co si od bot můžete přát – elegantní vzhled, maximální pohodlí a skvělá kvalita. Geometrické vzory na páscích jsou zpracované laserem a dodávají obuvi netradiční vzhled. Nenechte se však mýlit, jejich krása zdaleka není jenom povrchní – tento model v sobě nese technologie kvalitních outdoorových TEVA sandálů.

V jednoduchosti je krása
Preferujete praktičnost a jednoduchost? Poté nazujte žabky TEVA VOYA FLIP vytvořené pro maximální komfort a co nejjednodušší užívání. Mezipodešev Mush™ se vytvaruje přesně podle vaší nohy a dopřeje vám při procházkách po areálu absolutní pohodlí. Pokud se teploty vyšplhají do závratných výšin a vy se rozhodnete schladit pod proudem vody, kterým pořadatelé často osvěžují návštěvníky, směle do toho – pásky jsou totiž vyrobeny z rychleschnoucího materiálu. VOYA FLIP je zkrátka velmi lehká a odolná bota vhodná pro každou příležitost.

Bláto-friendly
Počasí se však může kdykoliv změnit. V případě, že se obloha zatáhne a z nebe začnou „padat trakaře“, hodí se mít v batohu pár kvalitních holin, díky kterým si koncert užijete i v mokru a bahně. Ideální volbou jsou gumáky KAMIK JESSIE, které jsou víc než jen obyčejné boty do deště. Díky lehké a voděodolné konstrukci, anatomicky tvarované stélce EVA, podšívce, která odvádí vlhkost a stylovému designu nejen že zajistí maximální pohodlí i při celodenním nošení, ale poslouží zároveň jako módní doplněk.