Loading color scheme

KOLEKCE OBUVI HÖGL PRO JARO/LÉTO 2018

{phocagallery view=category|categoryid=2363|imageid=8022|float=left}Letošní jaro a léto se ponese v energickém ženském duchu! Jedním z hlavních trendů sezóny je dámský sportovní styl, který se odrazí také v nové nabídce rakouské značky Högl. Do jarní a letní kolekce obuvi přinese zdobné krystaly, drahé kameny a hravé aplikace, které spojí atletiku a ženskost zcela novým způsobem. Jako protipól ke květinovým a tropickým vzorům či romantickým detailům se objeví také precizně čisté návrhy, které do vašeho života vnesou stylový minimalismus.

Sportovní ženskost
Ženy a sport - to jsou dvě hesla nové kolekce obuvi Högl. Jedním z nejdůležitějších produktů sezóny jsou lehké, stylové tenisky v měkkých a metalických odstínech. Paleta barev se pohybuje od stříbrných a zlatých odstínů až po jemně růžové tóny či klasickou černou a bílou. Třpytivké krystaly Swarowski dotváří nádherný ženský vzhled.

Čistý minimalismus
Měkké barvy a jednoduché tvary nastavují nový směr. Högl představuje řadu dámských bot z hladké či lakované kůže v univerzálním designu. Modely s „véčkovým“ střihem zajišťují maximální komfort a navíc skvěle padnou. Zpátky jsou také oblíbené masivní podpatky, které doplňuje variace ženských barev a půvabných, čistých vzorů.

Magická džungle
Letní vzory v kolekci Högl vás zanesou do kouzelné tropické krajiny. Vzhled obuvi z této řady je inspirován svěžími rostlinami a živými barvami džungle. Luxusní květinové potisky zdobí jak klasické lodičky, tak i vzdušný model s otevřenou patou. Syté odstíny, jako je fuchsiová či azurově modrá, přináší do vašeho šatníku nezaměnitelný čerstvý vánek.

Ať žije přirozenost!
Jarní a letní obuv se dočká i jedinečných přírodních stylů. Sportovní obuv a neformální polobotky vystaví na odiv plátěné tkaniny v měkkých odstínech přírody, jako je khaki či béžová. Letní kotníčková obuv představí trendové maskáčové vzory a lehké sandálky inspirované etno stylem vytvoří jedinečný módní doplněk.

{phocagallery view=category|categoryid=2363|limitstart=0|limitcount=0}