Loading color scheme

Pánská kolekce obuvi z řady Lasocki

{phocagallery view=category|categoryid=984|imageid=2847|float=left}CCC v aktuální jarní kolekci představuje prémiovou řadu Lasocki For Men. Ta je zaměřena zejména na muže, kteří preferují eleganci, minimalismus, nevýstřednost a vysokou kvalitu provedení. Barevnost celé řady je definována jemností a decentností odstínů neutrální šedé a studené modré. Samozřejmostí je černá a odstíny hnědé, někdy přecházející až do oranžových a červených tónů.

V řadě nalezneme elegantní pánské polobotky, které se vyznačují jednoduchostí, ale odrážejí i velice aktuální módní trendy, a to v kombinování různých povrchových úprav kůže. Protiváhou uhlazené černé obuvi je volnočasová obuv určená do města i přírody. Vhodné obutí pro jachtaření a jiné vodní sporty z ní dělá především její bílá podešev a minimalistický vzhled. Klasickou linii rozšiřuje model polobotky s ozdobnou a současně funkční perforací pro vyznavače gentlemanského stylu, kteří dokáží ocenit tradiční zpracování. Celá kolekce je jasně zacílena na muže, kteří vědí, co chtějí a odmítají módní výstřednosti. Kvalita a elegance, podtrhující šarm každého muže, je motto aktuální řady Lasocki pro jaro – léto 2013.

Kvalitní pánské polobotky v černém provedení pro slavností příležitosti. Ocení je i muži ve vysokých pracovních pozicích.

Moderní hnědé kožené boty se hodí k tmavě modrým kalhotám nebo k džínům.

Elegantní a sportovní vzhled těchto bot zaručí možnost univerzálního nošení.

Pohodlné a stylové kožené tenisky s moderní bílou podrážkou jsou ideální volbou pro volný čas.

Minimalistický kotníčkový model v česané úpravě kůže na jarní dny a letní večery.

Černé elegantní boty z perforované kůže zajistí i v teplých dnech příjemnou vzdušnost nohy.

{phocagallery view=category|categoryid=984|limitstart=0|limitcount=0}