Loading color scheme

Sportovní kolekce doběhla do obchodů CCC

{phocagallery view=category|categoryid=741|imageid=2090|float=left}Tento rok byl plný sportovních událostí světové kvality od fotbalového mistrovství Evropy až po letní Olympijské hry. Ve vybraných prodejnách obuvi CCC se i vy můžete těšit na pravé sportovní hody v podobě nové kolekce sportovních bot.

Tato kvalitní sportovní obuv není pouze pro aktivní sportovce, ale oblíbí si jí i módní nadšenci, kteří ocení styl a design. V nabídce jsou zastoupeny barevné trendy boty ve stylu pouliční módy, které jsou určeny pro všechny, kteří mají rádi sportovní vzhled a zároveň chtějí vypadat moderně. Nechybí zde ani tenisky určené pro běh, parádu nebo třeba i na skate. Nabídka je široká a vyberou si všichni, kteří mají aspoň trochu rádi sportovní módu. Pro doplnění kolekce si můžete pořídit i trendy sportovní batohy.

Jste-li milovníkem sportovní elegance, pak jsou pro vás tenisky Adidas Neo jasnou volbou. Skvěle kombinují sportovní styl a moderní design. Dobře padnou k džínům a sportovním kalhotám. 
K dostání ve vybraných obchodech CCC. Cena 1999 Kč.

Nová sportovní kolekce Adidas nezapomněla ani na děti. V těchto krásných modrých a výrazných teniskách budou vaše děti na hřišti přímo zářit. Děti i rodiče jistě ocení praktický suchý zip, který ušetří spoustu času. 
K dostání ve vybraných obchodech CCC. Cena 999 Kč.

Máte rádi barvy a moderní styl? Pak si pořiďte tyto pohodlné tenisky Nike s originálně barevnými tkaničkami. Jsou ideální pro volnočasové aktivity.
K dostání ve vybraných obchodech CCC. Cena 1099 Kč.

Kožené boty Puma v nadčasovém a stále moderním provedení si zamilujete na první došlap. Tato kvalitní a pohodlná obuv splňuje veškeré požadavky bot pro každodenní nošení.
K dostání ve vybraných obchodech CCC. Cena 1399 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=741|limitstart=0|limitcount=0}