Loading color scheme

Nová dámská kolekce CCC Boty podzim 2012 se představuje

ccc-kolekce-podzim-2012-1-150 Značka CCC představuje kolekci bot a doplňků na podzim 2012. Kolekce je plná inovativních modelů pro všechny, kteří jdou rádi s dobou a preferují moderní styl. Ženské kolekci dominují trendy kotníkové kozačky a modely s nápadným šněrováním. Pozornost je soustředěna na kvalitu zpracování a jednoduchost designu bez zbytečných detailů.

Dámské modely se vyznačují elegantní siluetou, stabilními podpatky a tvarovanými klínky. Botám dominuje semiš v barvách padlého listí a několik modelů v provedení vysokého lesku, zejména na kozačkách a lodičkách do společnosti.

Nová kolekce přináší klasickou řadu v podzimních tónech hnědé, oranžové a červené, odkazujících k aktuálním barevným trendům obuvi. V kolekci najdeme semišové modely, které letos budou žhavým trendem. Odvážné dámy si jistě oblíbí boty v tzv. army stylu. Potkává se zde funkční obuv se sexy prvky, styl těchto bot bude aspirovat na hit nastávající sezóny. Kotníkové šněrovací boty na podpatku představují CCC Boty v několika barevných i stylových obměnách. Jejich jednoznačným poznávacím znakem je kombinace více textur, zejména semiše a lesklé kůže, výrazné šněrování a kovové prvky. Podzimní kolekce se v obchodech CCC objeví v druhé polovině srpna.

V zimních měsících ženy jistě ocení komfort a praktičnost v modelech odkazujících k aktuálním trendům v zimní obuvi. Kotníkové kozačky, doplňují modely na podpatku ccc-kolekce-podzim-2012-2-150 nebo klínku. Novinkou v kolekci CCC Boty jsou pro tuto sezónu sofistikované šněrovací boty pánského stylu. Pro tuto řadu je typická nejen střídmá a nadčasová barevnost, ale i místy tónovaná kůže a její zpracování ve vysokém lesku.

Kolekci doplňují dámské kabelky, které dovedou celkový dojem k dokonalosti. Najdeme zde letos velice moderní tašky indiánského stylu i elegantní kabelky přes rameno hodící se ke slavnostnějším příležitostem.