Loading color scheme

Jaro v barvách Café au Lait

{phocagallery view=category|categoryid=402|imageid=1155|float=left}Jedním z největších módních trendů pro sezonu jaro – léto 2012 budou nejen šaty, ale i boty v hedvábně krémových barvách. Nostalgickou náladu navozující pastelové tóny a různě syté odstíny mléčné kávy doplní retro nádech s mašlemi a květy, preppy styl a vyplétání či perforace. Na výsluní zůstávají i módní prvky jako obrovské platformy často doplněné klínky, několikanásobné pásky a přezky. Chybět nebudou ani vzory, jak jinak než plné veselých jarních kvítků.

Delikátní potěšení De La Crème

„Jarní paleta, která může mnohým připomínat Café Latté, zahrnuje také pleťové tóny, nebo barvu čajových růží a odstíny starorůžové. Nechybí ani lehce zmatnělá pastelová modrá či šedá a většina střevíců je k dostání i v klasické černé verzi," popisuje novou kolekci Veronika Sajdoková ze společnosti CCC Boty. Hlavním motivem nastupující sezony by měla být rozverná nevinnost a prvky s ní tradičně spojované jako květiny a mašle. Boty často připomínají i krajku, jejíž iluzi vytváří pravidelná dírková perforace. „V kontrastu s decentně roztomilým laděním jsou ale všechny lodičky velice smyslné, protože jim nechybí odvěká ženská zbraň – vysokánský podpatek. Chůzi na vysoké noze naštěstí ulehčí výrazné platformy, které jsou nepřehlédnutelným trendem této sezony. Balanc pomohou udržet i klínky," napovídá Veronika Sajdoková.

Stálice a evergreeny

Květy jsou po smutné zimě už zcela tradiční způsob vítání jara, letos ovšem rozvinou svá poupátka i boty a také kabelky. Jedním z letních trendů bude i vzorování, které bude u CCC na oslavu nástupu nového ročního období samozřejmě květinové. „Kvítkové vzory vás letos potěší dokonce i při nazouvání, protože některá obuv jimi bude vyzdobena také zevnitř," prozrazuje Veronika Sajdoková ze společnosti CCC Boty. A dodává: „Aktuální zůstávají i boty s pásky přes nárt nebo obtočenými kolem kotníku. Na páscích se také budou stále objevovat už v zimě oblíbené přezky."

{phocagallery view=category|categoryid=402|limitstart=0|limitcount=0}