Loading color scheme

Napište Valentýnovi!

{phocagallery view=category|categoryid=368|imageid=1074|float=left}Stejně, jako o Vánocích „píšete Ježíškovi", aby věděl, že byste pod stromečkem našla raději značkový parfém než šeříkové mýdlo, můžete s těžkým údělem pomoci také svému Valentýnovi. I on vám totiž určitě chce vyznat lásku nějakým originálnějším způsobem, než je plyšák se srdíčkem nebo romantická večeře. Pokud toužíte třeba po nových střevíčcích, v nichž byste svého milého na jaře okouzlovala, zkuste mu naznačit, že jeho dárkem z lásky... mohou být i krásné boty!

Jen málo mužů je však schopno si zapamatovat únorové datum dne svatého Valentýna, natož velikost bot své vyvolené. Scénám jako vystřiženým z Popelky se snadno vyhnete, když před svátkem zamilovaných svého partnera nenápadně nasměrujete do prodejen CCC, které letos poprvé nabízejí valentýnské dárkové vouchery. Ideální botku si pak už můžete vyzkoušet i vybrat sama a následně ho jeho dárkem překvapit na vlastních nohách.

Dala byste přednost spíš kabelce? Poukaz se samozřejmě vztahuje i na tento sortiment. Rozverná taštička s květinovým motivem vám pak už bude pořád připomínat, že letos jste dostala osobitější verzi obvyklé kytice růží.

Jestliže se vám veselé jarní boty špatně vybírají, pokud za okny nesvítí inspirativní sluníčko a nebují zeleň, klidně s nákupem chvíli počkejte. Valentýnský voucher totiž platí až do 30. června 2012. Budete mít tedy spoustu času hledat své vysněné střevíčky, když toho pravého „prince", který ví, co vás potěší (nebo si nechá poradit), už jste našla.

{phocagallery view=category|categoryid=368|limitstart=0|limitcount=0}