Loading color scheme

Nová značka obuvi MOU exkluzivně v butiku Spazio 33

{phocagallery view=category|categoryid=249|imageid=808|float=left}Úplnou novinkou na českém trhu je anglická značka luxusní obuvi MOU, která je exkluzivně v prodeji v butiku Spazio 33 ve Vězeňské ulici 6 na Praze 1. Ve svých prostorách butik představuje především novou, neotřelou, svěží módu francouzských, italských a skandinávských značek. Jsou zde k dostání originální modely značek jako například Hunkydory, Odd Molly, Forte-Forte, Hunter, Coat People, L'autre Chose, ADD a další.

MOU, značka luxusní originální obuvi, vznikla v Londýně v roce 2002. Její majitelka, Shelley Tichborne, značku založila z touhy vyrábět boty, které budou nejen kvalitní, stylové a velmi pohodlné, ale také vyráběné eticky a s ohledem na přírodu a které budou odvádět pozornost svých majitelů od každodenního městského shonu.

V botách od MOU se ideálně mísí myšlenka návratu k přírodě s maximálním pohodlím, kvalitním zpracováním, luxusním materiálem a dlouhou životností. Není proto divu, že si je oblíbili nejen stylisté a zákazníci po celém světě, ale také některé celebrity jako například Cameron Diaz nebo Gwyneth Paltrow. MOU jsou milovány svými zákazníky pro jejich nekonvenční a eklektický styl. Boty jsou vyráběny tradičním a zároveň inovativním způsobem.

MOU má v nabídce několik typů bot, jež jsou vyrobeny z té nejjemnější kůže či kožešiny, doplněné o zajímavé detaily. MOU znamená maximální pohodlí na každý den, originální vzhled a kvalitní zpracování s ohledem na přírodu!

{phocagallery view=category|categoryid=249|limitstart=0|limitcount=0}