Loading color scheme

Nepropotitelná dámská trika CityZen pro elegantní i sportovní outfit

petrolejove Česká značka CityZen® stvořila chytrá trika, která nadchnou každou (nejen) praktickou ženu. Není na nich vidět pot, nešpiní se, nemačkají, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach. Trika jsou ušita z prémiové bavlny (95 %), nově na přání zákaznic v kombinaci s elastanem (5 %), takže skvěle padnou každé postavě. Nepropotitelnost trik je dána speciální úpravou materiálu. Triko díky ní neodvádí pot na povrch látky, ale zachytí ho na vnitřní straně, kde ho rozprostře do velké plochy. Materiál je dokonale prodyšný a velmi rychle schne.

Trika CityZen jsou v mnoha ohledech šetrná k přírodě. Například vydrží mnohem déle bez praní, a když už skončí v pračce, stačí jim nižší teplota, nepotřebují aviváž ani žádné přípravky na skvrny. A navíc jsou 100% recyklovatelná. V nabídce jsou dámská trika s klasickým nebo kimonovým rukávem, snadno je zkombinujete s džínsy, sportovními i společenskými kalhotami nebo sukní. V triku CityZen můžete prožít celý den, je velmi příjemné a pohodlné. A barvy? Černá, petrolejová, malinová, tyrkysová, navy a novinka – vínová. 

O značce CityZen®
Značka CityZen® sídlí v Chrudimi, všechny své produkty šije v České republice a s maximálním respektem k přírodě – trika jsou 100% recyklovatelná, při výrobě jsou použity nejmodernější postupy, které šetří vodu a energii. První trika CityZen se prodala před Vánoci 2018, v roce 2019 přišlo prestižní ocenění Start-up roku, následovalo stěhování do větších prostor, raketový růst výroby, prodeje a tržeb. Unikátní trika CityZen, na kterých není vidět pot, odolají špíně, nemačkají se, nemění tvar ani barvu a snižují tělesný zápach, jsou vyrobeny ze 100% bavlny špičkové kvality. Materiál je upraven speciální technologií, kterou CityZen® vyvinul a používá jako jediný na světě.

SPOUSTY DALŠÍCH STYLOVÝCH DÁMSKÝCH TRIČEK ZA SUPER CENY NAJDETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>