Loading color scheme

Jak si vybrat sportovní oblečení, které prospívá postavě už během tréninku

4FS20zeny-treningfoto2 Ženské střihy, prodyšné látky vyrobené promyšlenými technologiemi, saténové elastické prvky, odstíny růžového zlata ale i neonové barvy dominují letos ve funkční tréninkové módě.

Sezóna práce na svých novoročních předsevzetí je v plném proudu. Pokud se jich o tomto čase stále držíte, znamená to, že patříte do komunity skutečných milovnic fitness a pohybu, které jdou jasně za cílem. Bojovnic, které jsou odhodlány vytrvat a využít i blížící se jarní sezónu na to, aby naplno posilovaly své tělo i mysl. Mít tento vnitřní drive a své nejbližší "kámošky“ na cvičení, s nimiž ubíhají hodiny při tréninku rozhodně příjemněji a s větším efektem, je úplný základ. Neřekneme však nic nového, že dřinu a pot dokážou zmírnit i správně vybrané funkční oblečení a doplňky.

Modely z nových kolekcí pro trénink a cvičení jógy, které představila na sezónu jaro a léto 2020 sportovní značka 4F, nabízejí několik "vychytávek" a naznačují, jak se v této oblasti vyvíjejí trendy. Nové tréninkové kolekce přinášejí celé spektrum možností funkčního oblečení a doplňků. Byly vytvořeny tak, aby splňovaly nároky všech. Ať se nacházejí na své cestě pokroku kdekoli - od kardio tréninku po cross-fit, od fitness centra po open-air gym.

Pro lepší pocit při jakémkoliv tréninku
E-motion Design je tréninková linie od 4F, jejímž cílem je posilovat ženskost při jakémkoliv tréninku - ať se zrovna věnujete kardio, fitness nebo silovému tréninku. Sportovní oblečení vyrobené odzkoušenými a otestovanými technologiemi dostalo trendy ženské střihy, které dávají vyniknout postavě. Za zmínku stojí i sofistikované detaily - saténové elastické prvky s potiskem v odstínu růžového zlata.

Neonové barvy jsou nemiznoucím prvkem stylu na dovolené, které dodávají energii. Kolekce pro ženy Color Pop od 4F sestává z univerzálního oblečení pro trénink v létě: vzdušné topy, sportovní podprsenky s vyztuženou podporou a velký výběr funkčních legín. Kousky v tmavě modré barvě a s trendy květinovým vzorem doplňují modely v neonových odstínech limetkové a oranžové barvy. Legíny s lineárními vzory a v jasných barvách opticky zeštíhlí siluetu, což zvýší dobrý pocit z tréninku.

Pocit lehkosti při józe
Linie Sun Fullness sestává z oblečení určeného pro ženy praktikující jógu. Kolekce přináší dva styly - pro zastánkyně těsno obepínajících modelů ve stylu druhé kůže, jakož i pro ženy, které vyhledávají při cvičení volné, ležérní oblečení. Vizuálně se v ní střídají jemné odstíny pudrové růžové barvy v kombinaci s klasickou černou až po vzory tropických rostlin. Rozmanitost modelů, jejich schopnost přizpůsobení si formy a délky rukávů či legín umožňuje vytvářet soupravy oblečení, které sednou každé postavě i osobnosti. Vybrané modely legín mají i speciální zpracování dolních částí, díky čemuž se dají natáhnout a uchytit o chodidla. Měkké tkaniny použité v šatech linie Sun Fullness dodávají pocit lehkosti. Kolekce pracuje s prodyšnými látkami jako Tencel a Lyocell.