Loading color scheme

Díky za každou voňavou koupel

{phocagallery view=category|categoryid=2287|imageid=7654|float=left}Slunce už dávno nehřeje a všudypřítomná zima se úpěnlivě zarývá pod kůži. Po dlouhém dni si za odměnu dopřejte provoněnou horkou lázeň, díky které si odpočinou nejen vaše svaly, ale také mysl. Široký výběr koupelových solí, gelů a bublinkových esencí od nejrůznějších značek ze všech koutů světa, z nichž si každý vybere svého oblíbence, nabízí e-shop Demdaco.

Koupelové soli jsou ideálním společníkem pro chvíle relaxace. V lázni se postupně rozpustí a zahalí pokožku do šetrného a pečujícího oblaku. Obzvláště oblíbené jsou pak šumivé koule v hravém balení.

Skvostem koupelny se stanou designové koupelové esence nejrůznějších vůní, které jsou nejen účinné, ale navíc na okraji vany dobře vypadají. Vybírat můžete z různých druhů a s obsahem blahodárných bylinek. Stačí pár kapek pod proud horké vody a z obyčejné koupele se tak stává šumivý okamžik, který vás nabije energií nebo naopak ukolébá ke spánku – záleží jen na tom, jakou vůni si vyberete.

Čistou a navíc dlouhodobě provoněnou pokožku mají na starost sprchové gely. Značky Fikkerts, Panier Des Sens a Compagnie de Provence vědí, jak vám udělat radost. A to jak kvalitními ingrediencemi, tak i zajímavými akcenty ambry, jasmínu nebo třeba fíků.

A protože provoněná koupel nenáleží jen ženám, na své si díky značkám Scottish Fine Soaps a Erbario Toscano přijdou i muži. Sprchové gely a sypký prášek do koupele obsahují výtažky z černého pepře a ostropestřce a vynikají bohatou, dřevitou jantarovou vůní s tóny citrusů, bylin a rakytníku. Nejsou testovány na zvířatech a neobsahují parabeny.

{phocagallery view=category|categoryid=2287|limitstart=0|limitcount=0}