Loading color scheme

Nová kolekce The Ritual of Karma se postará o vaši pokožku vystavenou letním paprskům

{phocagallery view=category|categoryid=2197|imageid=7220|float=left}Aby slunce zůstalo vaším přítelem a neubližovalo vaší pokožce, představuje značka Rituals novou kolekci letní péče The Ritual of Karma. Produkty kombinují sladké a jemné květinové aroma lotusu s pečující silou organického bílého čaje. Kromě nich obsahuje kosmetika také přírodní antioxidační výtažky z ginkgo biloby a přírodní vitamín E. Kolekce The Ritual of Karma navazuje na velký úspěch loňské letní edice. Pokračování edice si po četných žádostech vyžádali sami fanoušci.

Zahajte svůj letní rituál přípravou na novou sezónu. Samoopalovací tělový krém se rychle vstřebává, nelepí a velmi snadno se roztírá. Díky těmto vlastnostem dosáhnete rovnoměrného opálení bez skvrn.

Dopřejte si jemnou péči s vitamínem E už ve své koupelně. Sprchová pěna kombinuje nevtíravou a osvěžující květinovou vůni a přírodní sílu organického bílého čaje. Dokonalé očisty navíc dosáhnete se sprchovým scrubem, který něžně ale důsledně odstraní veškeré nečistoty i odumřelé kožní buňky. Třpytivý tělový krém pak zanechá vaši pokožku hedvábně hladkou a rozzářenou.

Před slunečními paprsky můžete chránit svou kůži pomocí Mléka na opalování ve spreji s 20, 30 a 50 SPF. Mléko kombinuje silnou přírodní ochranu proti UVA a UVB paprskům, ale zároveň podporuje zlatavé opálení. Díky voděodolné textuře je vaše pokožka chráněná i v mořských vlnách. Tyto produkty doplňuje Olej na opalování s SPF 30 a Krém na opalování na obličej s SPF 30 a 50.

Před škodlivým zářením můžete chránit také své vlasy. Ochranný sprej na vlasy obsahuje směs přírodních látek a vitamínu E, které zamezí vyšisování vlasů a dodají jim dlouhotrvající lesk. Vhodné je i jako ochrana vlasů přes fénováním nebo žehlením. Symbolickou tečku v kolekci The Ritual of Karma představuje Hydratační mléko po opalování. Mléko má chladivý účinek s 30 % obsahem čistého aloe vera, koncentrovanou ginkgo bilobou, vitamínem E a bílým čajem. Tyto zklidňující přírodní ingredience zaručují okamžité vstřebání produktu a zanechají pokožku vyživenou, jemnou a pružnou.

Další produkty pro opalování naleznete ZDE.

{phocagallery view=category|categoryid=2197|limitstart=0|limitcount=0}