Loading color scheme

Nezaměnitelná vůně Provence v produktech značky Le Chatelard od Demdaco

{phocagallery view=category|categoryid=2164|imageid=7059|float=left}Po dlouhé zimě si konečně užíváme hřejivá slunečná rána, která nám stále více připomínají, jak krásné měsíce jsou před námi. Především ty letní, prosycené neodolatelnými vůněmi rozkvetlých květin, nám nedají spát! Pokud je však vaše nálada stále pod bodem mrazu, máme pro vás pár tipů, kterými zaručeně nastartujete svou spící energii.

Představte si, že sedíte mezi řádky rozkvetlé levandule a nasáváte její nezaměnitelnou vůni. Za touto jedinečnou atmosférou přitom nemusíte cestovat až do daleké Provence, naše roztomilá značka Le Chatelard totiž přinese tento slunný kousek Francie přímo k vám domů! Samotná rodina Montaud, která značku nedaleko francouzské vesničky Saint Auban založila, měla k přírodě velký respekt. Zprvu se věnovala výrobě esenciálních olejů z divoké levandule, která rostla všude okolo jejich rodinného statku a jelikož obchody šly dobře, rozvinula své zaměření dalšími směry.

Zázrak z Marseille
Tuhá marseillská mýdla ve tvaru kostky či romantického srdce obsahují vysoký podíl přírodních látek, bohatě pění a nevysušují pokožku. A navíc také úchvatně voní! Vychutnat si můžete jak tóny klasických francouzských rostlin, jako je levandule, oliva či verbena, tak i těch tropičtějších, mezi něž patří třeba mandarinka s limetkou. Vyzkoušejte také naše netradiční strouhané mýdlo v krásné zinkové krabičce, která do vaší koupelny vnese pravou provensálskou atmosféru! Skvělou variantou je i jemné tekuté mýdlo nebo relaxační sprchový gel s uklidňující vůní levandule z jižních svahů Provence.

Šiřte radost!
Největší radost nám dělá, když potěšíme někoho, na kom nám opravdu záleží! Právě proto vám přinášíme řadu roztomilých dárkových balíčků, v nichž najdete od každého trošku: pečující mýdlo doplňuje vonný pytlíček plný úchvatných sušených květin a praktická designová mýdlenka nebo jemný flanelový ručník. Oslavujte každou výjimečnou příležitost, ať už jde o svátek, narozeniny, Den matek či 1. máj!


Francouzský relax
Provoňte tóny Provence každý koutek svého domova a nalaďte tak dokonalou letní atmosféru! Zapalte jednu z našich svíček v designové zinkové krabičce nebo postavte do obývacího pokoje vonný difuzér, který bude okouzlující levandulovou vůni šířit i ve chvilkách vaší nepřítomnosti. Na závěr můžete trochu levandulové vůně stříknout i na polštář, čímž si zaručíte sladký a plnohodnotný spánek.

Gurmánský zážitek
Francouzské bylinky našly své nezaměnitelné místo i v kuchyni, kde z každého jídla vytváří mistrovské umění. Probuďte v sobě skrytý kulinářský talent za pomoci soli smíchané s provensálským kořením nebo čisté potravinářské levandule, která svou lahodnou vůní dodá ten pravý šmrnc jak sladkým palačinkým, tak i krémům či výtečným dezertům. Bon appétit!

Další produkty z oblasti kosmetiky či vonných svíček najdete u našeho partnera!

{phocagallery view=category|categoryid=2164|limitstart=0|limitcount=0}