Loading color scheme

Alphanova Sun pro děti i dospělé: Francouzská opalovací péče v bio kvalitě a bez nanočástic bojuje za zdravé opálení

{phocagallery view=category|categoryid=2157|imageid=7049|float=left}Alphanova Sun přichází na český trh s přírodními francouzskými opalovacími krémy v bio kvalitě a přináší tak jedinečnou péči v boji za zdravé opálení. Ochranné filtry 15, 30, 50 a 50+ jsou bez parabenů, konzervantů, bez nanočástic a alkoholu. Snadná aplikace bez bílých stop účinkuje okamžitě a slunečním paprskům tak nedá šanci.

Kromě sortimentu pro dospělé nabízí Alphanova i speciální hypoalergenní krémy pro miminka a jemné spreje pro děti vonící po meruňkách a vanilce.

{phocagallery view=category|categoryid=2157|imageid=7048|float=right}Alphanova SUN pro dospělé
Voděodolná řada je vhodná pro dospělé se všemi typy pleti. Neobsahuje žádné parabeny, chemické filtry ani konzervanty, díky čemuž nedráždí ani citlivou pokožku. Krémy jsou jemně parfemované vůní monoi z Francouzské Polynésie a obsahují i oleje jojoby a tamanu či šťávu z aloe vera. Díky přírodnímu složení se nemusíte bát o životní prostředí, kosmetika Alphanova Sun není škodlivá ani pro chloulostivé mořské živočichy, včetně korálů a dalších ohrožených druhů.
S nejvyšším ochranným faktorem 50+ nabízí Alphanova opalovací mléko a lehce tónovaný opalovací krém v tubě a také extrémně voděodolný roll-on vhodný hlavně pro sport. Další opalovací kosmetiku pro dospělé s ochrannými faktory 50, 30 a 15 dodává Alphanova v praktickém balení ve spreji.
Alphanova Sun Opalovací emulze ve spreji SPF 30 k dostání na www.milujubio.cz za 435 Kč
Alphanova Sun Opalovací roll on SPF 50 k dostání na www.milujubio.cz za 380 Kč
Alphanova Sun Opalovací tónovaný krém SPF 50 k dostání na www.milujubio.cz za 360 Kč

Alphanova SUN pro děti a miminka
Obě řady jsou vytvořené speciálně pro jemnou dětskou pokožku. Stejně jako řada pro dospělé ani tyto krémy a spreje neobsahují parabeny, chemické filtry, nanočástice či konzervanty. Neškodí životnímu prostředí, jsou také voděodolné a jsou k dispozici jak ve spreji, tak jako krém v tubě pro nejmenší děti. Řada Alphanova Sun pro děti s ochrannými faktory 50 a 30 je obohacena o jojobový a tamanu olej či šťávu z aloe vera a je jemně parfémovaná meruňkovo-vanilkovou vůní. Řada pro miminka je bez parfemace, nehrozí tak žádné alergické reakce.

Opalovací krémy a produkty pro ochranu před sluníčkem ZDE.