Loading color scheme

Odličování podle Urtekramu: Bez parfemace a s aloe vera i pro citlivou pleť

{phocagallery view=category|categoryid=2076|imageid=6727|float=left}Odstraňování make-upu a čištění pleti se stává díky Urtekramu příjemnou záležitostí i pro majitelky citlivé pleti. Pleťová mléka a tonika obsahují velké procento hojivé aloe vera a řadu bylinných výtažků, které se postarají o zdravím zářící pleť.

Urtekram Čisticí mléko bez parfemace, 235 Kč
Jemně čistí pleť i odstraňuje make-up. Díky krémové emulzi smývá nečistoty rozpustné ve vodě i v tuku, pleť přitom dokonale hydratuje pomocí aloe vera. Mezi pečující složky pro hodně citlivou pokožku pak patří například mandlový olej a prvosenka.

Urtekram Tonikum bez parfemace, 235 Kč
I citlivá pleť s alergií na parfém může být hýčkána březovým cukrem a léčivou aloe vera. Tonikum jemně dočišťuje pleť, je tak součástí ranní i večerní péče. Urtekram Tonikum obsahuje 5% glycerinu a 10% alkoholu, což je množství, které pleť nevysuší, ale zároveň výborně tonizuje a pomáhá vstřebávání vitamínů.

Urtekram Čisticí mléko Severská bříza, 235 Kč
Čistící mléko, které lze použít také k odstranění make-upu. Ponechává pokožku jemnou a hydratovanou díky glycerinu, oleji z pupalky, jojobovému a mandlovému oleji.

Urtekram Tonikum Severská bříza, 235 Kč
Zpevňující kožní tonikum s rostlinným alkoholem, hydratačním březovým cukrem a aloe vera, které zanechává pokožku svěží a hydratovanou. Urtekram Tonikum obsahuje 5% glycerinu a 10% alkoholu, což je množství, které pleť nevysuší, ale zároveň výborně tonizuje a pomáhá vstřebávání vitamínů.

Další prostředky pro odličování či čištění pleti naleznete u našeho partnera.

{phocagallery view=category|categoryid=2076|limitstart=0|limitcount=0}