Loading color scheme

Jak si zpříjemnit chladivé zimní dny? Voňavou koupelí s produkty LUSH

{phocagallery view=category|categoryid=1420|imageid=4418|float=left}Studený vítr, deštivé či sněhové přeháňky a mráz zálezající až pod oblečení nám znepříjemňují zimní dny. Jak si ulevit od chladu a čím si prohřát tělo? Kromě povzbudivých nápojů je osvědčeným receptem hřejivá a uklidňující koupel v horké vaně. Pokud milujete koupání a chcete si je pořádně užít všemi smysly, nezapomeňte do vany vhodit voňavý šumivý balistik nebo tuhou pěnu od LUSH. Produkty vypadají jako cukrátka, obsahují relaxační oleje a silice a voní tak, že budete na dlouho provonění nejen vy, ale i vaše koupelna. Teď v zimě doporučujeme zejména výrobky, které uvolní vaši mysl i tělo - s levandulí, růží nebo jasmínem... 

Pěna do koupele Tichá noc (145 Kč)
Tenhle dortík s jasmínem a ylang ylang vodu ve vaně zahalí do barvy půlnoční modři a nad ní se tvoří kopce pěny vonící po tropických květech.
Vklouzněte pod ten teploučký koberec a relaxujte v měkkých, voňavých bublinách, než se odeberete do říše pohádkových snů. Limitovaná zimní edice.

Pěna do koupele Amandopondo (130 Kč)
Krémová pěna s luxusní jemnou vůní růží, které se mísí s citrónem a pomerančem v nádherné pěnové koupeli plné uklidňujících bublinek,
které vám nenápadně zvednou náladu.

Pěna do koupele A French Kiss (150 Kč)
A ty jsi má... levandulová... Smyslná směs levandule, rozmarýnu a tymiánu si pohraje s vašimi smysly
a odnese vás na napěněných vlnách vůně do uklidňujícího světa prosluněných levandulových lánů na jihu Francie...

Pěna Rose Jam Bubbleroon (60 Kč)
Inspirací k téhle pěně byl tradiční turecký recept na růžový džem. Až vylezete z téhle lázně, budete se cítit o mnoho líp, než když jste tam lezli :)
S kapkou citronu na projasnění mysli a spoustou růže, která pozvedne na duchu, geraniová silice zklidní pokožku a kokosový olej s bambuckým máslem ji krásně vyživí.

Balistik Rose Queen (120 Kč)
Procházka sadem rozkvetlých růží vám přijde vhod, když potřebujete vnést do života trošku klidu, uvolnění a možná i špetku pohádkové romantiky.
Ve vodě vám poplave spousta okvětních lístků růží, lilií a jabloní. Budete se cítit jako květinová královna.

{phocagallery view=category|categoryid=1420|limitstart=0|limitcount=0}