Loading color scheme

Aromatická kosmetická řada SPA Relax Aromatherapy od Athena´s pro domácí wellness

{phocagallery view=category|categoryid=1412|imageid=4402|float=left}Italská značka Athena´s přichází s novinkou, která potěší všechny, kdo si domácí večerní koupel nebo chvíle strávené ve sprše přejí povznést na nezapomenutelný zážitek. Nová řada SPA Relax Aromatherapy obsahuje termální vodu a 7 esenciálních olejů, které dohromady tvoří jedinečnou a krásnou vůni a zároveň mají aromaterapeutické účinky: esence z bergamotu, citronu, verbeny, tropického eukalyptu, muškátového oříšku, limetek a jedle bělokoré. Efekt na pokožce i mysli je osvěžující a maximálně uvolňující.

S těmito produkty si budete i doma připadat jako ve wellness salonu nebo v lázních...
Součástí řady je: sprchový a koupelový gel, tělový peeling, sprchový olej, tělové mléko a masážní olej. Produkty italské značky Athena´s, která na trhu působí již od roku 1969 a díky vysoké kvalitě svých produktů a originálnímu designu patří k nejvýznamnějším značkám nejen v Itálii, prodává e-shop Erbario.cz.

Při výrobě se nepoužívají ropné deriváty, jakými jsou hlavně vazelína, parafín, uhlovodíky a silikony. Marně byste pátrali také po barvivech, parabenech nebo po složkách živočišného původu, protože Athena's je zásadně nepoužívá. Produkty se vyznačují příjemnou přírodní vůní olejů a dalších přírodních parfemací. Jsou vysoce biodegradabilní, obaly jsou z recyklovaného materiálu.

Výběr produktů:

Masážní olej
Díky přítomnosti 7 čistých přírodních éterických olejů má tento olej nejen mimořádnou vůni, ale i osvěžující účinky na pokožku.
Skvěle se vstřebává, napíná a zpevňuje kůži, zabraňuje ochabování pokožky a zlepšuje její pružnost. Podporuje vylučování toxinů a pomáhá redukovat vzhled „pomerančové" kůže.
Je ideální na domácí masáže i pro masáž v salonu – jednoduše přineste tento olej vašemu masérovi – uvidíte, jak mu bude vonět! Perfektní i jako olej po koupeli, pokud máte suchou a dehydrovanou pokožku.

Sprchový olej
Obsahuje 7 přírodních esenciálních olejů extrahovaných z vybraných rostlin, jejichž regenerační vlastnosti pomáhají odstranit tělesnou i duševní únavu a navozují příjemnou relaxaci.
Ideální pro vás, kdo máte život plný stresu a chcete si aspoň večer při koupeli vychutnat chvíle pohody. Zjemňuje pokožku, zanechá na ní sametová nádech a nádherně ji provoní.
VE SPRŠE: Aplikujte na umytou pokožku a jemně masírujte, poté opláchněte. Teplá voda zvyšuje účinek esenciálních olejů, které se lépe uvolňují a vstřebají do pokožky. Opláchněte a osušte se.
VANA / VÍŘIVKA: Nalijte zhruba 50-100 kapek do horké vany, a koupel pro vás bude mimořádným zážitkem s nádhernou uvolňující vůní.

Tělový peeling
Očistná kúra pro vaše tělo. Jemné částečky z meruňkových jader a olivových pecek zbaví pokožku nečistot a odumřelých buněk,
vaše pokožka pak bude po použití peeling hladší a jemnější. 7 esenciálních olejů regeneruje a prokrvují pokožku a stimulují obnovu buněk.

Dárková sada v plechové krabičce
Dárková sada v plechové krabičce obsahuje masážní mýdlo, sprchový gel a neutrální krém na tělo.

 {phocagallery view=category|categoryid=1412|limitstart=0|limitcount=0}