Loading color scheme

Lehká a svěží letní kosmetika s 50 % aloe vera

{phocagallery view=category|categoryid=1224|imageid=3668|float=left}Italská kosmetická značka Athena´s založená v roce 1969 vyrábí několik produktových řad. Jednou z nich je AloeBio50 - řada svěžích a lehkých produktů obsahující 50 % šťávy z ALOE VERA z biologického pěstitelství. Přípravky mají silné hydratační a antioxidační účinky, lehkou texturou a svěží, příjemnou vůní. Celá řada je rostlinného původu, neobsahuje živočišné ani ropné deriváty, SLS ani SLES, není testována na zvířatech. Některé z produktů jsou vynikající nyní v létě při cestování, turistice i pobytu na sluníčku.

Vybrané produkty:

Pohotovostní sprej AloeBio50
Sprej obsahující 99,15 % šťávy z aloe vera je vynikajícím pohotovostním prostředkem určeným pro zklidnění pokožky při podráždění, popáleninách, nadměrném slunění, alergiích, opruzeninách i depilaci.
Neobsahuje alkohol ani barviva. Neocenitelný pomocník na cesty a v létě! 

Gel pro unavené a oteklé nohy AloeBio50
Přírodní péče o unavené a oteklé nohy, které osvěží a zklidní. Speciální krém gelové konzistence stimuluje a obnovuje přirozenou mikrocirkulaci v podkoží
díky pečlivě vybrané směsi rostlinných extraktů – mentolu, břečťanu, kaštanu, centella asiatica a mořským řasám (Laminaria digitatat a Fucus vesiculosus).
Redukuje tak díky obsahu escinu (0,4 %) a karnitinu (0,6 %) nadbytečnou tekutinu a snižuje otoky a napětí nohou a chodidel, které jsou projevem dlouhého stání,
chození, sezení či omezeného pohybu. Díky obsahu aloe vera (50 %), kyseliny salicylové (0,5 %) a vitaminu E nohy dostanou potřebnou hydrataci a výživu.

Hydratační pleťpový krém AloeBio50
Jemný a lehký krém pro citlivou a jemnou pleť s hydratačními, revitalizačními a anti-age účinky.
Je dobře roztíratelný, rychle se vstřebává, má příjemnou svěží vůni. Je cenným spojencem v péči o citlivou pokožky, která má sklon k červenání a podráždění, a dodává jí hydrataci, vitalitu a zářivost.

Intimní gel AloeBio50
Intimní gel obsahující 50 % šťávy z bio aloe vera je speciálně navržený pro citlivou pokožku ženských intimních partií náchylnou k vysoušení,
zapaření, opruzení, vyrážkám, podráždění a svědění. Obsahuje čisticí složky rostlinného původu a má nízkou pěnivost, myje tedy velmi jemně a šetrně. Určený pro každodenní použití.

{phocagallery view=category|categoryid=1224|limitstart=0|limitcount=0}