Loading color scheme

OSiS + Refresh Dust od Schwarzkopf Professio-nal – Nyní ještě lepší!

{phocagallery view=category|categoryid=1186|imageid=3496|float=left}Nemáte čas si před odchodem na párty umýt vlasy? Mastí se Vám kořínky vlasů? Trpí Váš účes nedostatkem objemu? Pracné výčesy Vám nevydrží dlouho? Přiná-šíme jednoduché řešení všech těchto problémů - jedinečný Suchý šampon Refresh Dust. Hodí se pro osvěžení vlasů v období mezi mytím vlasů nebo pro okamžité posílení objemu, zpevnění a dodání struktury před stylingem účesu. Suchý šampon je jednoduše nepostradatelným pomocníkem pro všechny ženy toužící po dokonalém účesu.

Suchý šampon OSiS+ Refresh Dust od Schwarzkopf Professio-nal s optimalizovanými ingrediencemi přichází v podobě velmi jemného, suchého a tvarujícího pudru, který svým složením umožňuje optimální a rovnoměrné spre-jování pudru. Vlasům dodává neuvěřitelný objem, dlouhodobou svěžest a usnad-ňuje jejich úpravu. Inovovaný suchý šampon OSiS+ Refresh Dust je nyní ve větším 300 ml balení dostupný ve všech partnerských salonech Schwarzkopf Professio-nal.

Vylepšení kombinace ingrediencí Suchého šamponu OSiS+ Refresh Dust zaručuje Vašim vlasům okamžitou svěžest, strukturu a objem. Výjimečně jemný pudr s příjemnou svěží parfemací se dá nyní ještě snadněji aplikovat na vlasy rovnoměrným způsobem. "OSiS+ Refresh Dust mě neuvěřitelně nadchnul. Obohacuje vlasy o skvělou strukturu a je tak neuvěřitelně univerzální, že rozhodně patří mezi nepostradatelné pomocníky každé stylové ženy," říká Karolína Šímová, ASK Adviser Schwarzkopf Professional.

Receptura je obohacená o škrob získávaný z rýže, který je známý svými absorpčními schop-nostmi. Okamžitě odstraňuje z vlasů mastnotu, posiluje jejich kořínky a udržuje je svěží až do dalšího mytí. OSiS+ Refresh Dust od Schwarzkopf Professional je výborným stylingovým po-mocníkem, který přináší vlasům objem, strukturu a přirozenou kontrolu. Použitím na čerstvě umy-té vlasy dosáhnete pevnější fixace a snadnější úpravy vlasů. Obzvláště pokud chcete vytvořit trendy objemný účes nebo velmi aktuální výčes, sáhněte po OSiS+ Refresh Dust. Jednoduše v krátkých dávkách rovnoměrně nastříkejte na vlasy do oblasti kořínků, nechejte po dobu dvou minut zaschnout a poté vlasy důkladně pročesejte kartáčem, abyste z nich odstranili všechny nežádoucí zbytky.