Loading color scheme

Jarní restart pro vaši pokožku

{phocagallery view=category|categoryid=1119|imageid=3298|float=left}Během letošní dlouhé zimy dostala naše pokožka vlivem nepříznivých klimatických podmínek pořádně zabrat. Z neustálého chladného a mrazivého vzduchu je unavená, podrážděná, vysušená a celkově drsnější než po zbytek roku. S přicházejícím jarem bychom jí proto měli vrátit zdravý a svěží vzhled a připravit ji na první sluneční paprsky. Kosmetika značky Physiogel vám pomůže pokožku probudit a vyživit a navíc během dubna a května vám s výběrem kosmetiky mohou poradit zkušené dermokonzultantky v lékárnách nebo obchodních centrech v České republice.

Popraskaná a unavená kůže zvlášť po zimě vyžaduje speciální péči, proto bychom jí měli dopřát takové přípravky, které jí dodají dostatečnou hydrataci a vrátí jí přirozený a krásný vzhled. Správnou volbou je pro toto období kategorie kosmetických přípravků značky Physiogel vhodná pro suchou a citlivou pokožku. Posiluje a obnovuje přirozenou hydratační bariéru kůže.

Za suchou a citlivou pokožkou se skrývá oslabená ochranná bariéra, jež je složená z lipidů, které ji mají za úkol chránit před ztrátou vody a pronikáním iritačních látek. Kosmetika Physiogel obsahuje takové lipidy, které napodobují lipidy přirozeně se vyskytující v kůži. Physiogel tak obnovuje a posiluje přirozenou ochrannou bariéru, pokožka je dlouhodobě hydratovaná a méně citlivá. Přípravky mají jemné složení, a jsou tak vhodné pro citlivou pleť i děti. Jsou přirozeně bez parfémů, konzervačních látek, barviv a alergenů.

Přijďte do lékárny nebo obchodního centra a nechte si poradit od zkušené dermokonzultantky, která vám pomůže při výběru toho správného krému přímo pro váš typ pokožky. Můžete si produkty zdarma vyzkoušet a navíc získat slevu 20 % na váš nákup. Seznam lékáren a obchodních center naleznete na nových webových stránkách www.physiogel.cz.

Physiogel A.I. Krém (50 ml)

Krém pomůže okamžitě a dlouhodobě zklidnit citlivou a podrážděnou pokožku tváře. Zmírňuje svědění a začervenání pokožky. Je vhodný také pro pleť náchylnou k alergickým reakcím a pro jemnou dětskou pokožku. Hypoalergenní a nekomedogenní složení. Bez konzervačních látek, parfemace a barviv. Je vhodný pro každodenní použití.

Physiogel A.I. Tělové mléko (200 ml)

Tělové mléko určené pro péči o citlivou, podrážděnou a svědivou kůži. Přípravek se do pokožky rychle vstřebává a je ideální k použití po celém těle.

Physiogel Odličovací gel (150 ml)

Odličovací gel pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. Šetrně odstraňuje nečistoty a líčení z pleti. Díky komplexu látek zanechává pokožku hebkou a vláčnou, připravenou na následnou hydrataci. Nedráždí ani nevysušuje pokožku.

Všechny produkty značky Physiogel můžete zakoupit v lékárně.

{phocagallery view=category|categoryid=1119|limitstart=0|limitcount=0}