Loading color scheme

Velikonoční laskominky od LUSH

{phocagallery view=category|categoryid=1008|imageid=2933|float=left}Namísto obdarovávání přátel a rodiny neekologicky zabalenou kalorickou čokoládou věnujte k letošním svátkům jara něco ze šťavnaté velikonoční nabídky koupelových a tělových produktů LUSH. Balistiky, mýdla nebo tuhé pěny jsou přátelské k životnímu prostředí a potěší určitě každého.

Balistik Heñata (225 Kč)
Jednoduše řečeno, tenhle balistik je jako piñata do koupele – ale je to slepička, anglicky „hen". Takže Heñata. Piñata je tradiční slavnostní součást oslav v Latinské Americe: jedná se o uzavřenou keramickou nebo papírovou figuru obalenou pestrobarevným papírem a různými třásněmi. Na různých oslavách pak děti se zavázanýma očima do piñat tlučou dlouhými tyčemi, aby jim z nich po rozbití vypadly různé sladkosti nebo hračky. No a stejně tak i v téhle Heñatě od LUSH najdete po rozbití ve vaně plno překvapení: mýdlové květinové lístky a malý balistik ve tvaru vajíčka. Barevná fiesta pro vaši vanu! Kromě vizuálního zážitku nebudete samozřejmě ochuzeni ani o čichové vjemy: balistik nádherně voní mandarinkou, mandarinkovou silicí a bergamotem.

Pěna do koupele Always Look On The Bright Side (195 Kč)
Veselá pěna do koupele pro povznesení ducha a veselejší mysl. Voní povzbuzujícími silicemi ze sicilské mandarinky a bergamotu v kombinaci s citronovou šťávou. Pěnu rozdrobte po částech pod tekoucí vodou ve vaně a sledujte, jak se voda přemění v mlhavé červené a oranžové slunce s pěnivý bílými mraky bublin.

Mýdlo Easter Egg Hunt (170 Kč za 100 g)
K jedné z nejzábavnějších velikonočních tradic nejen v Anglii patří „Hon na vejce", kdy dospělí rozmístí po zahradě nebo po lese vajíčka všech barev, druhů a chutí a úkolem dětí je jich co nejvíce nalézt a získat sladkou odměnu. Díky LUSHi ale nemusíte své děti posílat „lovit" nijak daleko: všechna vajíčka jsou hezky posázená na zeleném „trávníku", ze kterého vám v obchodě ukrojí kousek ... a vy si tak společně budete moci dopřát šťavnatou mýdlovou koupel s vůní pomerančů, malin, citronu a fialek.

Znovupoužitelná pěna do koupele Mrkvička (245 Kč)
Bude se líbit všem velikonočním zajíčkům. Vypadá jako mrkev, vytvoří ve vaně spoustu hravých bublinek, pak se zkrátka odloží a kdykoli se dá znovu použít. Obsahuje hodně ovocných silic, jako je Buchu, citron nebo bergamot, takže má skvělou vůni. Díky mrkvovému oleji vyživuje, je plná vitamínů a má omlazující účinek na pleť.

Velikonoční vajíčko (325 Kč)
Inovativní dvouvrstvý balistik. Na výběr je ze dvou barev – žluté vejce se zeleným zdobením, které má uvnitř králíčka, a růžové vejce se žlutým či modrým zdobením, které obsahuje kuřátko. Můžete ho použít jednou nebo si ho rozdělit na tři koupele. Voní po vanilce, ylang ylang a grapefruitu.

Balistik Fluffy Egg (145 Kč)
Pro všechny, kteří se nechtějí zříct velikonočního mlsání... Sladce voňavé růžové vajíčko ozdobené cukrovou květinou. Ve vaně se budete cítit jako v záplavě marshmallow, cukrové vaty a gumových medvídků! Bez jediné kalorie navíc!

Hoppy Easter (525 Kč)
Dobrý nápad, jak zabalit velikonoční dárečky. Znovu použitelný šátek ve tvaru zajíčka, který obsahuje jednu novinku a jednu stálici – pěnu Carrot a balistiku ve tvaru vajíčka Fluffy Egg, pro příjemnou jarní koupel. Tím, že si vyberete Hoppy Easter, pomůžete ušetřit zemi mnoha tun odpadu, který pochází z velikonočních dárků každý rok.

Jarní plechovka (1350 Kč )
Krásná plechová krabice navržená umělcem a designérem Romanem Klonkem, Polákem žijícím a tvořícím v Německu, obsahuje výběr super jarních osvěžujících produktů. Obsahuje: balistiky Avobath a Secret Garden, pěnu Carrot, pěnu Always Look On The Bright Side, sprchový gel Happy Hippy, Sugar Scrub a mýdlo Bohemian.

{phocagallery view=category|categoryid=1008|limitstart=0|limitcount=0}