Loading color scheme

100% silnější a znovuzrozené vlasy– Druhá šance pro Vaše vlasy

{phocagallery view=category|categoryid=979|imageid=2824|float=left}Nebylo by skvělé dopřát svým poškozeným vlasům 10-ti týdenní ozdravnou kúru, která jim daruje druhou šanci? Schwarzkopf Professional představuje řadu BC Fibre Force, která přináší novou dimenzi v regeneraci vlasů, zatímco vytváří příležitost pro kadeřníky získat pověst odborníka na krásu. Nová pečující řada obnovuje i ty nejpoškozenější vlasy. Po aplikaci trvající zhruba 4 až 10 týdnů jsou vlasy optimálně posílené a odolné. Složení s mikronizovaným keratinem, jenž je identický vlasu, proniká hluboko do jeho struktury, kde vyplňuje štěrbiny komplexu buněčné membrány. Tím navrací vlasu jeho původní sílu a zanechává vlasové vlákno odolnější. Výsledkem je 100% více síly, až o 95% nižší lámavost vlasů a samozřejmě vlasy jako znovuzrozené!

Nová řada BC Fibre Force je dostupná v salonech Schwarzkopf Professional.

Revoluce v péči o vlasy
Doba, kdy jediným východiskem pro poničené vlasy bylo schovávat je pod čepicí či kloboukem, doba, kdy jste se s poničenými vlasy museli smířit se změnila. Buďte tím, kdo za Vás rozhodne, jaký účes budete nosit kdykoli chcete. Řada BC Fibre Force dává poškozeným a narušeným vlasům druhou šanci. Schwarzkopf Professional tímto inovativním produktem opět potvrzuje své postavení revolučního odborníka v péči o vlasy: BC Fibre Force s mikronizovaným keratinem, který je identický vlasu, proniká hluboko do struktury vlasu a vyplňuje štěrbiny komplexu buněčné membrány, kde obnovuje poškození a narušení vlasu. Výsledkem je posílené vlasové vlákno. Používání po dobu čtyř až šesti týdnů přináší regeneraci a optimální posílení. BC Fibre Force obnovuje kvalitu vlasů, zanechávajíc je jako znovuzrozené!

BC Fibre Force – Posilte odolnost Vašich vlasů!
S novou řadou BC Fibre Force nyní můžou kadeřníci nabídnout svým klientům vynikající vyživující kúru pro poškozené vlasy - jak v salonu, tak i pro domácí péči. Režim zahrnuje šampon, kondicionér, kondicionér ve spreji, kúru a speciální kúru v salonu, která okamžitě vyplní poškozená místa ve struktuře vlasu pomocí vysoké koncentrace vlasově identického keratinu. Řada je vhodná pro všechny typy a struktury vlasů, představuje perfektní kúru pro potřeby klientů.

Řada BC Fibre Force obsahuje:
BC FIBRE FORCE ŠAMPON – Šampon BC Fibre Force jemně čistí vlasovou strukturu, vyživuje ji a nezatěžuje ani jemné vlasy.
BC FIBRE FORCE KONDICIONÉR – Kondicionér BC Fibre Force obnovuje stavbu vlasu zevnitř. Vlasy hydratuje a uhlazuje jejich povrch.
BC FIBRE FORCE KONDICIONÉR VE SPREJI – Kondicionér ve spreji BC Fibre Force usnadňuje rozčesávání velice poškozených vlasů a dodává jim potřebný kreatin. Regeneruje vnitřní strukturu vlasu a uhlazuje jejich povrch.
BC FIBRE FORCE POSILUJÍCÍ KÚRA – Posilující kúra BC Fibre Force vyplňuje vlas zevnitř a posiluje jej. Proniká hluboko do vnitřní struktury vlasu, kde dochází k její regeneraci.
BC FIBRE FORCE MICRO INFUSION – Tato kúra navržená speciálně pro použití v salonu okamžitě obnovuje velice poškozené a narušené vlasy vyplněním poškozených míst v komplexu buněčné membrány s tou nejvyšší koncentrací 10,000 ppm keratinového elixíru. Po jejím použití jsou vlasy elastičtější s pocitem zdraví a objemu.

{phocagallery view=category|categoryid=979|limitstart=0|limitcount=0}