Loading color scheme

Podmanivá italská kosmetika s černým čajem

{phocagallery view=category|categoryid=916|imageid=2669|float=left}Čaj patří nejen k nejoblíbenějším nápojům milonů lidí po celém světě, ale také se stal vyhledávaný v kosmetice. Nejen pro svou exotickou vůni, ale i příznivým účinkům na pleť. Vědci se shodují na tom, že extrakty z čajovníku mají vysoké protizánětlivé účinky, jsou silným antioxidantem, zabraňují ubývání kolagenu v kůži a snižují její poškození UV zářením. To vše je jistě dobrým důvodem pro používání přípravků,
které obsahují jednu nebo více forem čaje.

Italská značka Derbe používá bílý a černý čaj ve své linii Speziali Fiorentini, která navazuje na tradici starých alchymistických a voňavkářských cechů.

Tipy na výrobky s černým čajem:

Voda po holení Černý čaj Derbe, 100 ml 409 Kč
Voda po holení s alkoholem s kořeněnou, sladce exotickou vůní. Primárně se jedná o pánský produkt, ale mohou jej samozřejmě používat i ženy. Pokožku nejen provoní, ale působí antibakteriálně a zanechává ji svěží a hydratovanou.

Koupelový a sprchový gel Černý čaj Derbe, 250 ml 259 Kč
Koupelový a sprchový gel obsahuje extrakt z čajovníku čínského, který má osvěžující účinky. Vůně je příjemně kořeněná a zemitá, takže se hodí i pro muže.

Tělové mléko Černý čaj Derbe, 150 ml 379 Kč
Tělové mléko obsahuje extrakt z čajovníku čínského, díky jemnosti jednotlivých složek se hodí pro všechny typy pleti.

Parfém Černý čaj Derbe, 50 ml 499 Kč
Parfémovaná voda s klasickou sladce kořeněnou pánskou vůní se hodí pro všechny, kdo mají v oblibě silnější a mužnější vůně, než jsou klasické ženské květinové. A určitě se zalíbí i mužům!

{phocagallery view=category|categoryid=916|limitstart=0|limitcount=0}