Loading color scheme

Hravá novinka od LUSH s názvem Fun!

{phocagallery view=category|categoryid=853|imageid=2481|float=left}Lush přichází s novým výrobkem s názvem Fun, který může být skvělým, netradičním a hravým vánočním dárkem. Tento víceúčelový produkt totiž využije jistě každý. Tak trochu vám asi připomene plastelínu.

Jeho základem je kukuřičná mouka, mastek a glycerin a vyrábí se v pěti barvách s různými vůněmi. A jak jej použít? Stačí si jen trochu nabrat této hmoty a použít ji jako mycí prostředek na tělo a vlasy nebo kousek přidat do vany pro osvěžující koupel s hromadou voňavých bublin. Dokonce ji lze použít také jako prací prostředek na prádlo - postačí jen malý kousek rozpuštěný pod horkou tekoucí vodou. Fun je mimoto také velmi tvárný, takže si z něj můžete vytvořit svůj vlastní tvar, zvířátko, květinu nebo třeba srdíčko, které se pak bude vyjímat ve vaší koupelně. Proč tedy nemít všech pět pro tu pravou zábavu? Ve vaší koupelně ještě nikdy nebylo tak veselo!

Fun žlutý – s vůní vanilky, extraktu z gardénie extrakt a uklidňující vůní marcipánu.

Fun zelený – jeho povznášející vůně citrónu osvěží všechny vaše smysly!

Fun modrý - jemná vůně, která vám poskytne uklidňující objetí ve vaně před spaním, díky esenciálním olejům, jako jsou levandule a heřmánek. Modrý Fun je také vhodný pro ty, kteří zápasí s podrážděnou pokožkou.

Fun červený – s ovocnou směsí pomeranče a mandarinky dokonale osvěží vaší unavenou mysl.

Fun růžový - sladce voní po zmrzlině díky tonce a pryskyřici, která stimuluje krevní oběh a perfektně tak zahřeje.

{phocagallery view=category|categoryid=853|limitstart=0|limitcount=0}