Loading color scheme

Vánoční novinky LUSH

{phocagallery view=category|categoryid=819|imageid=2337|float=left}V LUSH i letos oslaví Vánoce v plné parádě a přichází s velkým množstvím nových produktů, které vám zpříjemní vánoční svátky a vstup do nového roku. Letošní vánoční limitovaná edice je ve znamení ZÁBAVY.

Novinky mezi mýdly:
Severní pól – Růžovo-bílé mýdlo s vůní peprmintu pro ledový výbuch přímo z Arktidy! Barevné části mýdla jsou odlišně parfémované - růžové má vynikající aroma kakaa a osvěžující máty peprné (dobré i pro stimulaci pokožky a krevního oběhu v chladných zimních měsících), zatímco bílá část má více uklidňující, relaxační vlastnosti díky cedrové a cypřišové silici.Mr Punch - Toto mýdlo dodá koupeli či sprše říz s lektvarem z ovocných olejů a pomůže odrazit zimní chlad – obsahuje jalovec, černý rybíz, povznášející limetovou silici a zvláčňující kokosový olej. Je tu i trocha ginu pro tonizaci pleti a také celé kousky ovoce ... a prostě všechno potřebné!

Novinky mezi balistiky:
Father Christmas – Dejte tohoto legračního chlapíka do vany a sledujte, jak se rozpouští v klasických vánočních barvách. Zažene zimu a zimní splín díky mandarinkové a bergamotové silici a pomerančovému květu.

Crackersnap – Úžasná koupelová petarda (tři v jednom) s překvapením uvnitř! V jasně zeleno-žluté koupeli najdete party čepičku, vtip pro pobavení a bacha na krokodýla! Nebojte, ten je z pěny. Citronová tráva, bergamot a růžové dřevo vás dostanou do nálady. Můžete se štědře rozdělit o vanu s někým blízkým a roztrhnout tuhle „petardu" společně!

Party Popper – Slavnostní balistik, který kolem sebe střílí barevné mýdlové konfety s vůní cukrového melounu. Když balistik vyšumí, můžete se konfetami umýt! Tento balistik zvedne náladu a zahřeje díky povzbuzující a tonizační směsi bergamotu a mandarinkového a růžového oleje.

So White – Hoďte tuto bílou sněhovou kouli do vany a obdivujte, jak exploduje do napěněné hmoty s růžovým centrem. Je to další z LUSH dvouvrstvých balistiků. Vnější plášť je tenčí a rychle vyšumí, takže odhalí měkký střed, který se rozpouští a vytváří koberec růžových nadýchaných bublin. S vůní bergamotu a neroli povznese mysl a růže zase obstará pokožku.

Novinky mezi tuhými pěnami:
Bohatá nadílka - Tato roztomilá tuhá pěna je jako pytel naplněný dary, takže z ní získáte rovnou tři koupele! Vytáhněte dárky, schovejte je na potom a rozdrobte pytel pod tekoucí vodou. Aksamitník, neroli a tonka se postarají o skvělou vůni, která je jako lázeň z horkého punče!

Novinky mezi tuhými pěnami – kouzelnými hůlkami:
Raketa je znovupoužitelná pěna - stačí s ní prostě zamávat ve vodě a dokonalá koupel je připravena. Pro zahřátí obsahuje hřebíčkovou a zázvorovou silici, které vás dostanou znovu do hry.
Kapitán Knír – Pěna na hůlce, která se dá znovu použít, ve tvaru třpytivého knírku. Je plná úžasných aromatických silic, jako je například santalové dřevo, levandule a neroli, takže vaše pleť bude po koupeli naprosto okouzlující.

Novinky mezi čisticími produkty
Let the Good Times Roll - Exfoliační čisticí záležitost na obličej a tělo, která odstraní suchou pokožku a současně ji hydratuje. Obsahuje jedinečné složky, jako jsou jemně čistící kukuřičná mouka a kukuřičný olej, z nichž všechny jsou jemně absorpční a tonizují pleť. Dále obsahuje mastek a glycerin, který působí jako zvlhčující látka, jež udrží pleť vyživenou a hydratovanou. Skvěle se proto hodí na suchou pleť.

Novinky mezi sprchovými produkty
Ponche - Sprchový gel inspirovaný mexickým ovocným punčem vyrobeným ze sezónního ovoce, jako jsou švestky, guava a pomeranče, s příměsí skořice a vanilky. Navíc obsahuje i trochu tequilly. Všechny jeho složky stimulují smysly. Umyjte si vlasy a tělo tímto ovocným, zvláčňujícím sprchovým gelem a zvedněte si náladu v tmavém, ponurém zimním dni.
Stmívání – Když spánek nepřichází, oceníte tenhle sprchový gel se směsí vůní levandule a ylang ylang, která uklidňuje. A navíc je inspirovaný neprodávanější balistikou z rodiny LUSH se stejným názvem.

Novinky mezi masážními oleji
Midnight Massage - Ideální pro vychutnání masáže, než udeří půlnoc. Hluboce hydratační základ z kakaového a bambuckého másla je namíchán s uklidňující vanilkou a smyslným jasmínem, spolu se „zakázaným ovocem", jako jsou fíky, lusky z rohovníku a extrakt z kdoule, které pomáhají vyživovat, hydratovat a chránit pleť. Po dlouhém dni s vánočními nákupy není nic lepšího než relaxační masáž s tímto olejem! Stačí jen najít ochotného maséra...

Novinky mezi scruby na rty
Popcorn Lip Scrub – Protože tenhle chutná úplně jako popcorn, budete ho chtít olizovat! Vaše rty jsou jedním z nejcitlivějších míst na vašem těle a zejména v zimním období velmi strádají. Naberte malé množství tohoto pomocníka a masírujte rty krouživým pohybem - cukr jemně obrousí všechnu suchou a šupinatou kůži, zatímco organický jojobový olej ji zklidní. Společně s LUSH balzámy na rty je toto naprostá nezbytnost pro zimní období!

{phocagallery view=category|categoryid=819|limitstart=0|limitcount=0}