Loading color scheme

Slupovací masky Freeman nyní v jednorázovém balení

{phocagallery view=category|categoryid=807|imageid=2311|float=left}Přejete si, aby vaše pleť byla krásná, pěstěná a zdravá? Dopřejte si blahodárné účinky okurky v nové jednorázové slupovací pleťové masce Freeman. Pleť se čistí, vyhlazuje, regeneruje a osvěžuje. Přírodní kompozice obohacená extraktem z okurky jemně odstraňuje nečistoty z pleti, aniž by ji zanechala vysušenou.

Freeman slupovací pleťová maska s okurkou zlepšuje vzhled pleti, odstraňuje známky únavy a stresu a zanechává ji sametově jemnou, hladkou a osvěženou. Produkty přírodní kosmetiky Freeman obsahují osvědčené rostlinné ingredience, díky nimž bude vaše pleť zdravá, hebká a krásná.

{phocagallery view=category|categoryid=807|imageid=2312|float=right}Okurka také obsahuje enzymy a stopové prvky, které zmírňují otoky očních víček a regulují obsah vlhkosti v pokožce. Tato zelenina obsahuje více než 95 % vody. Zbytek tvoří minerály, cukry, vitamíny C a B a také bílkoviny, které čistí ústrojí, povzbuzují ledviny, omezují buněčné bujení a zároveň působí hojivě na pokožku. Šťáva z okurek posiluje pružnost vlasů i vazivových tkání. To je také důvod, proč okurky přikládáme na pleť. Okurky pleť pročišťují, zklidňují případné záněty a otoky očí.

Výtažek z okurky zabraňuje dehydrataci pleti a současně regeneruje její přirozenou obranyschopnost. Také pomáhají odstraňovat otoky.

Antistresová pleťová maska Freeman jednorázová

Antistresová pleťová maska Freeman obsahuje minerály z mrtvého moře. Anti-stress Freeman maska pleť čistí, zklidňuje a uvolňuje ucpané póry.

Tato zklidňující maska okamžitě absorbuje přebytečný pleťový maz, čistí a uvolňuje ucpané póry. Minerály z Mrtvého moře obsahují přírodní látky důležité pro udržení zdravé pleti. Levandule a bergamot mají relaxační aromaterapické účinky. Vhodná pro všechny typy pleti.