Loading color scheme

Himalaya –noční a denní krém s patentovanou ochranou Cinnabloc

{phocagallery view=category|categoryid=799|imageid=2276|float=left}Po světe oblíbená indická značka Himalaya, která čerpá z ajurvédy, přináší novinky; Himalaya Energizující denní krém a Himalaya Revitalizující noční krém.

Himalaya Energizující denní krém

Himalaya Energizující denní krém je novinka s jedinečnou patentovanou bylinkovou ochranou CINNABLOC®, průlomovou ochranou proti UVA & UVB záření vyrobenou z extraktu bylinek! Himalaya Energizující denní krém hydratuje a vyživuje pokožku, poskytuje ochranu proti UV záření a zabraňuje předčasnému stárnutí kůže.

Lehký jemný krém obsahuje výtažky z cukrové třtiny a mandlí, které hydratují a poskytují pokožce základní živiny tak, aby vaše pleť byla jemná a hebká. Obohacen o zázvorovou lilii a alpinu galangovou zlepšuje kondici pleti. Průlomem je však zejména technologie Cinnabloc, který poskytuje efektivní ochranu proti škodlivému UV záření a zabraňuje předčasnému stárnutí kůže.

Himalaya Revitalizační noční krém

{phocagallery view=category|categoryid=799|imageid=2277|float=right}Himalaya Revitalizační noční krém obsahuje výtažky z jablka, citronu a rajčat, jež jsou bohatá na přírodní alfa hydroxy kyselinu, která oživí Vaši pokožku. Pomáhá získat a udržet přirozený vzhled a lesk pleti. Olej z pšeničných klíčků, přírodní antioxidant s vitamínem E, chrání a hydratuje. Léčebné vitamíny z bílé lilie poskytují intenzivní regeneraci a výživu pokožky po celou noc, ráno po probuzení je pleť jemná, pružná a vyživená.

Himalaya noční krém s revitalizačním účinkem, jež proniká do hlubších vrstev pokožky je vhodný ke každodennímu použití. Vhodný pro suchou a nevýraznou pleť. Regeneruje a vyživuje pokožku po celou noc.

Indická farmaceutická společnost Himalaya Herbal Healthcare byla založena již v roce 1930 a čerpá ze zdroje systému medicíny Ajurvéda* staré 5 000 let. Tato přírodní kosmetika získala své jméno podle nejvyššího pohoří Himalájí. Po celá staletí byly totiž Himaláje ztělesněním touhy člověka odemknout tajemství přírody. Reprezentují čistotu a vznešené ideály. Je proto samozřejmostí, že území Himalájí je zdrojem mnoha bylin, které jsou použity při výrob kosmetiky Himalaya.

*Ajuvérda je způsob medicíny původně používaný v Indii, Nepálu a a Srí Lance, a je uznán WHO. Slovo „Ajuvérda" pochází ze slov „ajur", což znamená „život" nebo „dlouhověkost", a slova „véda", které znamená „věda". Ajuvérda tedy znamená „věda života" nebo „věda dlouhověkosti". Je považována za nejstarší medicínu na světě a také za matku medicíny, neboť z ní vychází čínská medicína, korejská medicína nebo homeopatie.