Loading color scheme

Mcely Bouquet novinky a pražský pop up shop

balzam-mcely-bouquet-foto-1-150 Oblíbená řada čistě přírodní kosmetiky Mcely Bouquet se rozšiřuje o dva nové produkty určené speciálně pro citlivou pleť rtů a kolem očí. Její zakladatelka Inéz Cusumano nezměnila svůj vyhraněný přístup k čistotě přírodních surovin, a tak produkty opět tvoří jen ty nejčistší bylinné výtažky, za studena lisované rostlinné oleje a nerafinované vosky, to vše v bio kvalitě. Všechny produkty z kolekce Mcely Bouquet jsou připravovány ručně a v malých sériích přímo v zámecké laboratoři Chateau Mcely. Vysoce koncentrované bylinné výtažky si tým Mcely Bouquet připravuje sám z místních bylin a podle tradičních receptur Devatera kvítí šetrným a časově náročným způsobem.

Sea Buckthorn Eye Balm – rakytníkový oční balzám

Lehce vstřebatelný a současně výživný balzám je určený pro regeneraci a zpomalení stárnutí pokožky jemného očního okolí. Postará se o to elixír hodnotných olejů především rakytníkového, šípkového a pupalkového s kakaovým a bambuckým máslem a s bylinnými výtažky heřmánku a měsíčku. Vitamíny nabitý přírodní koktejl pleť hloubkově regeneruje, intenzivně hydratuje, zpevňuje, poradí si ale i s kruhy a otoky. Stačí velmi malé množství, které se po ránu či večer opatrně vklepe do očištěné pokožky očního okolí.

10 ml za 950 Kč

Honey Lip Balm– medový balzám na rty

Hojivý balzám na rty s medem a bylinnými výtažky ze Svatojiřského lesa a vanilkou zvláční a zregeneruje citlivou a namáhanou pokožku rtů. Včelí vosk, meruňkový olej a kakaové máslo poskytnou rtům účinnou ochranu před vnějšími vlivy a dodají jim potřebnou hydrataci. Pravidelné používání zajistí hladké a měkké rty i v zimním období a sladké medové polibky jako bonus.

10 ml za 490 Kč

MCELY BOUQUET POP UP

Aktuální novinky i ostatní produkty řady Mcely Bouquet jsou k dostání přímo na zámku Chateau Mcely. V předvánočním období je ale budou moci všichni příznivci balzam-mcely-bouquet-foto-2-150 přírodní kosmetiky již podruhé vyzkoušet i v samotném centru Prahy prostřednictvím dočasného pop up shopu. Od středy 12.12. do neděle 23.12. budou mít návštěvníci Starého Města jedinečnou příležitost zažít povznášející atmosféru zámeckého hotelu Chateau Mcely ve Vězeňské ulici č. 4.

Kromě kosmetiky zde bude k dostání také řada esenciálních olejů určených pro aromalampy, křišťál a keramika z kolekce Chateau Mcely, pralinky a víno Chateau Mcely. Chybět nebudou ani velmi oblíbené dárkové certifikáty na terapie lázní Mcely Spa, zážitkovou gastronomii restaurace Piano Nobile a romantické pobyty na Chateau Mcely, které budou vytištěny a vánočně zabaleny přímo na místě.