Loading color scheme

Folixil: Pánové, zastavte vypadávání vlasů včas!

folixil-krabicka-150 Kouty, lysinky, ustupující čelo... snad žádný muž je na své hlavě nevidí rád. Řídnutí a také slábnutí vlasů a jejich postupnou ztrátu pánové často vnímají jako handicap, oslabení vlastní identity, snížení atraktivity v očích okolí. Nadměrným vypadáváním vlasů přitom trpí asi 60 % mužů! Za nejčastější příčinu bývá označován vrozený sklon k plešatosti umocněný působením pohlavních hormonů. Začíná se projevovat několik málo let po pubertě, graduje zhruba do třiceti let a pak se proces vypadávání vlasů zpomaluje.

Stav a kondici vlasů ovlivňuje řada aspektů. Mezi ty nejvýznamnější patří dědičně podmíněné vnitřní faktory, životospráva, především příjem vitaminů a stopových prvků, všudypřítomný stres a také okolní životní prostředí – prach, smog, cigaretový kouř, sluneční záření.

Omezit nošení čepic, proplachovat vlasy olejovou kůrou s medem a žloutkem, do pokožky hlavy vmasírovat zázvorovou masku, 15 minut denně ležet na šikmé podložce hlavou dolů pro intenzivní prokrvení pokožky hlavy, nepoužívat k vysoušení fén... Existuje mnoho více či méně zaručených rad, jak zastavit vypadávání vlasů. Skutečnou pomoc však nabízí moderní cílená péče o zdraví vlasů – doplněk stravy Folixil pro muže, přírodní produkt proti padání vlasů.

Folixil obsahuje optimálně vyváženou kombinaci přírodních extraktů (saw palmetto, kopřiva dvoudomá, zelený čaj, extrakt ze slupek a semínek vinných hroznů), které snižují hladinu nežádoucího hormonu dihydrotestosteronu (DHT), zodpovědného za vypadávání vlasů u mužů. Hormon DHT vzniká přeměnou z nadbytku testosteronu v organizmu, působením DHT na vlasový váček dochází ke zkrácení růstové fáze vlasu a tím k jeho zrychlenému vypadávání. Vysoké hladiny DHT v kombinaci s nedostatkem výživových, strukturálních a stavebních látek vlasu, možného zánětu vlasového váčku nebo jeho omezeného krevního zásobení vedou k dalším poruchám vlasového cyklu. Folixil pro muže stimuluje růstovou fázi vlasového váčku a zároveň optimalizuje jeho výživu a krevní zásobení. Rostlinné výtažky s obsahem sterolů snižují negativní vlivy mužského pohlavního hormonu testosteronu, směs antioxidantů, minerálů a vitaminů zabezpečuje důležité stavební látky pro růst a výživu vlasu. Výsledkem je zdravá a hustá kštice. Stačí jedna tableta denně!