Loading color scheme

GIVE ME FIVE kit

{phocagallery view=category|categoryid=614|imageid=1730|float=left}Věrné, pracovité, na nic si nikdy nestěžují a je jich jen jeden pár... Už víte? Přece ruce! Člověk málokdy oceňuje jejich celodenní dřinu, ať už se hrabou v záhonku, myjí nádobí nebo jen ťukají do klávesnice. Je na nich hned poznat, jak dobře se o ně staráme, a proto si dejte na své vizitce záležet! Pokud nechcete, aby vám ruce přidávaly na věku, dopřejte jim malý dáreček, balíček jenom pro ně. Třeba balíček Give Me Five! Uvnitř najdete kompletní péči od mytí přes peeling až po závěrečné namazání. Tak, a teď se na ně můžete usmívat!

Balíček za cenu 595 Kč obsahuje:

{phocagallery view=category|categoryid=614|imageid=1731|float=right}13 Unlucky for Dirt mýdlo 50 g
Přírodně antibakteriální mýdlo s růží, oreganem a medem provoní koupelnu i ruce bylinnou vůní, hydratuje pokožku a odežene bacily.

Putty in Your Hands pasta na mytí rukou 50 g
Jemná pasta na zklidnění, zaho¬jení a změkčení pokožky rukou s vločkami, růží, heřmánkem, levandulí a tea tree.

Sugar Scrub cukrový peeling 100 g
Poctivý detoxikační scrub se zázvorem a fenyklem. Z gruntu vyčistí a zjemní celé ruce, odstraní zhrublou kůži, prevence proti záděrám.

Slečna Ručička tuhé sérum na ruce 60 g
Promněte v rukách pro výživnou péči s heřmánkem, aloe vera a arganovým olejem. Používejte místo krému na ruce, na noc jim dopřejte extra vrstvu a budou jako nové! Díky své tuhé formě nepotřebuje obal a neobsahuje žádné konzervanty.

Lemony Flutter máslo na nehtovou kůžičku 10 g
Vyživuje nehtové kůžičky, působí proti záděrám a suché kůži, změkčuje další hrubá místa: lokty, kolena, paty... Díky citronu přirozeně bělí.