Loading color scheme

Pastelová krása nejen ve světové módě, ale i kosmetice!

{phocagallery view=category|categoryid=536|imageid=1526|float=left}Jarní a letní módní sezonu ovládly pastelové barvy. Stejně tak vaše kosmetická výbava může být stejně živá a povznášející jako atraktivní barvy v magazínech, na přehlídkových molech a ve výlohách obchodů. Podívejte se na výběr nejprodávanější svěží kosmetiky této sezony v nejvíce žádané barevné paletě od LUSH.

Světle citrónová

Godiva (265 Kč) je tuhý šampon 2v1. Je možná tou nejsmyslnější a nejrafinovanější kombinací vůní, jakou můžete svým vlasům dopřát. Má stejně neodolatelnou jasmínovou vůni jako Flying Fox a k tomu všemu po něm budou vaše vlasy nádherně jemné a hebké. A odkud ten neobvyklý název? Lady Godiva je známá postava z historie anglického městečka Coventry, která se údajně projížděla jeho ulicemi na statném hřebci, ovšem zcela nahá. Pohoršení však kupodivu nebudila - celé její tělo halily nádherné bujné kadeře, sahající jí až do půli stehen. Inspirujte se!

Svěží mátová

Green Bubbleroon (150 Kč) je jedna z letošních novinek LUSH - makrónky inspirovaná tuhá pěna s úžasnou vůní letní louky a pomerančového květu. Rozpadne se pod teplou tekoucí vodou, hromady bublin změkčí pleť a zanechají ji skvěle hydratovanou. Díky limetce a jalovci bude tato koupel i mimořádně osvěžující.

Pudrově růžová

Melting Marshmallow Moment (135 Kč) je pomalu se rozpouštějící žužu zázrak do vany. Pomalu se rozplyne a promění vanu v nadýchané růžové vodní lůžko plné zvlhčujícího kakaového másla. Budete se vznášet v jemně pěnícím růžovoučkém obláčku z pižma, měsíčku a ... žužu! Každý MMMM totiž obsahuje bylinku jménem proskurník lékařský, jejíž sladký sliz se po staletí používal na výrobu cukrovinek. Tuhle sladkou pochoutku si nemusíte odpírat. Naopak, vychutnejte si ji až do dna!

Meruňkově oranžová

1000 Kisses Deep (300 Kč) je tuhý parfém v barvě a vůni meruněk. Jemná meruňková nota vonokvětky s nádechem citrusových plodů a kouřových pryskyřic vyjadřuje pestrost pravé, hluboké lásky, spoustu pocitů a silných emocí.

Nostalgicky krémová

Ro's Argan Body Conditioner (725 Kč) je tělový kondicionér, kelímek doslova napěchovaný extra výživnými ingrediencemi, jako je kakaové a bambucké máslo, máslo cupuacu, arganový a mandlový olej a olej z para ořechů. Člověk by si řekl, že už v tom kelímku nemůže být na nic dalšího místo, ale chyba lávky! Je v něm ještě šťáva z goji - plodů kustovnice čínské, která obsahuje spousty vitamínů. Navíc voní božskou, jemnou růžovou vůní, stejně jako pěna Rose Jam Bubbleroon. Vaše pokožka zkrátka takovou hostinu dlouho nezažila. Použijte jako kondicionér na vlasy, akorát že na tělo. Umyjte tělo, ještě ve sprše vmasírujte kondicionér, lehce opláchněte a osušte. A nezapomeňte nechat někoho sympatického, ať se pokochá jemností vaší kůže. Hotovo!

{phocagallery view=category|categoryid=536|limitstart=0|limitcount=0}