Loading color scheme

Valentýnská masážní srdíčka

{phocagallery view=category|categoryid=409|imageid=1166|float=left}Pěkným valentýnským dárkem, kterým si mohou muž i žena navzájem udělat radost, jsou tuhé masážní oleje ve tvaru srdíčka. Při kontaktu s teplou pokožkou se tuhý olej začne rozpouštět a můžete se pustit do masáže: olej pokožku důkladně vyživí a svůdně provoní. Můžete si tak s partnerem dopřát romantickou a voňavou masáž, i když zrovna nemáte masérský kurz...

Tipy:

Soft Coeur, LUSH

Masážní srdíčko Soft Coeur je přímo určeno pro romantické okamžiky. Jeho jméno v překladu znamená měkké srdce, protože skrývá měkounký střed z čokolády a medu, který můžete rozetřít po celém těle vaší drahé polovičky. Uvidíte, že vám bude hned líp chutnat! V Lush mu říkají líbánkové srdíčko, protože budete mít neodolatelnou chuť svého milovaného (či svou milovanou) intenzívně líbat. Soft Coeur zlepší totiž nejen vaši pleť, ale i váš vztah.

 

Tuhý olej mandle a zázvor, LaSaponaria

V tuhém oleji určeném pro hydrataci těla a masáže se mísí kakaové a bambucké máslo s olejem ze sladkých mandlí. Doplňují je esenciální oleje z ylang ylangu, meduňky a zázvoru, které mají smyslnou vůni. Krabička, ve které je tuhý olej dodáván, nezatěžuje životní prostředí a splňuje filozofii fairtrade: charitativní organizace na Srí Lance jejich výrobou zaměstnává 80 žen, hlavně matek postižených dětí. Část zisku z prodeje je věnována tamější škole pro hluchoněmé děti.

{phocagallery view=category|categoryid=409|limitstart=0|limitcount=0}