Loading color scheme

Valentýnske tipy od LUSH

{phocagallery view=category|categoryid=386|imageid=1126|float=left}LUSH připravil k svatému Valentýnu několik ryze valentýnských novinek. Jedná se např. o stylové masážítko Love Potion ve tvaru lahvičky s nápojem lásky, které vám může přichystat krásné romantické chvíle ve dvou. Stačí je vzít do teplých rukou, rozehřát a namasírovat svou drahou polovičku. Voní jako parfém Love a díky bambuckému a kakoovému máslu skvěle promastí pokožku.

Stylové je i mýdlo Sweetheart, které je tvarováno do velkého srdce. Mýdla se v LUSHi sice prodávají nakrájené na kousky, ale klidně si můžete koupit celý velký kus - ať nikdo nemá pochyby o vašich citech! Obsahuje jasmín, santalové dřevo a ylang ylang, což jsou všechno známá afrodiziaka.

S Lushem se svou drahou polovičkou prostě můžete zažít vysoce smyslné chvíle...

Na svatého Valentýna nesmějí chybět polibky. Aby ty vaše byly ještě žádanější, sáhněte po extrarůžovém (barvou i vůní a chutí) balzámu na rty A Million Kisses. Vaše rty budou neodolatelné a vyzývavé jako nikdy předtím. Balistik Leap Frog: Polibte kouzelného žabáčka a vhoďte do vany, promění se v zelenou koupel plnou výživných olejů a afrodiziakálních květinových vůní: jasmínu, růže a ylang ylang. Tahle koupel vás obejme líp než kdejaký princ, toho svého si konec konců můžete vzít do vany s sebou. Kdo žádného nemá, možná se dočká překvapení!

Pěna Magic Mushroom: Magická houbička s dvěma okouzlujícími vůněmi: vanilkovou Vanillary v bílých částech a jahodovou v červeném klobouku, dohromady tvoří vůni jahod se šlehačkou a špetkou vanilky. Spolehlivě očaruje každého, kdo se s ní vykoupe.

{phocagallery view=category|categoryid=386|limitstart=0|limitcount=0}