Loading color scheme

Kamill Sensitiv – heřmánkový krém na ruce a nehty s pumpičkou

{phocagallery view=category|categoryid=292|imageid=982|float=left}Krásné a pěstěné ruce jsou vizitkou každé ženy. Věnujeme jim část našeho volného času, ať už strávením v péči profesionální manikérky nebo výběrem odstínu laku na nehty a domácí péčí. Chceme, aby naše ruce byly hebké a krásné. Nemusíte si pořizovat luxusní drahé krémy. O vaše ruce se spolehlivě postará generacemi léta prověřený přírodní heřmánkový krém Kamill, jenž pořídíte za pár korun.

Přírodní výtažky heřmánku poskytují rukám i nehtům patřičnou péči. Působí blahodárně na pokožku a podporují její regeneraci.

Výhodou dózy s dávkovací pumpičkou je především zamezení přístupu bakterií do vnitřku nádoby s krémem. Navíc jednoduchým stiskem dávkovače získáte přesně takové množství krému, jenž je zapotřebí k zvláčnění a hydrataci vašich rukou.

Přírodní výtažky z heřmánku mají zklidňující a blahodárné účinky na pokožku. Heřmánek obsahuje bisabolol. Je to bezbarvý viskózní olej, který je hlavní složkou silice heřmánku pravého, který je po staletí využíván v kosmetice, má zklidňující a protizánětlivé účinky.