Loading color scheme

Nová kolekce od Crabtree & Evelyn – Granátové jablko

{phocagallery view=category|categoryid=277|imageid=909|float=left}Crabtree & Evelyn, značka luxusní kosmetiky, domácích parfémů a delikates, uvede v lednu 2012 na český trh novou kolekci kosmetiky – Granátové jablko. V nabídce bude mnoho produktů, od mýdel přes péči o ruce až po balzám na rty. Celá kolekce je inspirována granátovým jablkem a vzácným marockým argonovým olejem. S přídavkem hroznových semínek, která pleť vyčistí, oživí a dodají jí zářivý vzhled. V kolekci se objeví například tyto produkty:

Body Scrub
Tělový peeling, který jemně exfoliuje pleť. Směs granátového jablka, slunečnice, jojoby, dýně, sezamu a oleje ji zjemňují, zatímco antioxidanty z hroznových semínek pomáhají zlepšit její celkový stav.
Obsah: 175 g Cena: 590 Kč

Bath & Shower Gel
Sprchový gel pomáhá pleti díky směsi z granátového jablka a hroznových extraktů bohaté na antioxidanty. V koupeli vytvoří bohatou pěnu, která nádherně sladce voní.
Obsah: 250 g Cena: 450 Kč

Body Cream
Tento bohatý, regenerační tělový krém je směsí zvlhčujícího mandlového oleje, pistácií a bambuckého másla. Antioxidanty z granátového jablka a hroznový extrakt pomáhají zlepšit stav vaší pokožky.
Obsah: 255 g Cena: 810 Kč

Single Soap
Sladká vůně granátového jablka spolu s příměsí citrusů a čerstvého fíkového listu. Ve složení obsahuje směs granátového jablka, arganového a hroznového oleje, které jsou známé pro své hydratační vlastnosti.
Obsah: 140 g Cena: 180 Kč

Body Lotion
Bohaté tělové mléko, které vyživuje a pomáhá revitalizovat pokožku směsí granátového jablka, arganového, sezamového a mandlového oleje, spolu se zázvorem a extraktem z hroznových semínek.
Obsah: 250 g Cena: 590 Kč

K příležitosti uvedení této kolekce na trh, proběhne v Crabtree & Evelyn akce – dárek k nákupu nad 1200 Kč. Dárkem bude velká nákupní taška zdarma.

{phocagallery view=category|categoryid=277|limitstart=0|limitcount=0}