Loading color scheme

LUSH uvádí na trh několik nových kosmetických vynálezů pro originální a osvěžující koupel

{phocagallery view=category|categoryid=263|imageid=852|float=left}Balistiky
LUSH balistiky jsou často napodobovány, ale jen pár se skutečně vyrovná originálu, který vynalezla Mo Constantine v roce 1987. Balistiky jsou v LUSHi legendárním bestsellerem s kopou vzácných fanoušků včetně Angeliny Jolie, Gwyneth Paltrow, Julie Roberts, Kylie Minogue, Heleny Christensen či Sarah Jessicy Parker. Každá z nich je vyrobena z těch nejlepších ingrediencí a éterických olejů, díky nimž čistí mysl i tělo. Stačí napustit vanu a sledovat, jak se rozpouštějí.

Phoenix Rising (cena 135 Kč)
Svěží lázně mýtických rozměrů. Mýtus a kouzlo bájného Phoenixe, lisované do jedné svěží koupelové balistiky. Phoenix nejdříve klesne ke dnu a pak v lázni triumfálně vyšumí a zabarví ji fialovou a zelenou. Obsahuje jemné bambucké máslo, kakaové máslo a jojobový olej, které zanechají pokožku krásně hebkou. Exotické esenciální oleje z ovoce a koření vás přenesou v myšlenkách na pláž se sklenicí koktejlu v ruce.

Rose Queen (115 Kč)
Růží provoněná balistika pro chvíle, kdy se na život chcete dívat z té růžovější stránky. Stačí si lehnout do koupele, zavřít oči a představit si procházku po poli plném růží. A Rose Queen ve vodě zatím vykouzlí spoustu okvětních lístků.

 

Tuhé pěny
Tuhé pěny LUSH vynalezla Helen Ambrosen v roce 1998. LUSH má své tuhé pěny dokonce patentované. V LUSHi chtěli odstranit obaly bublinkové koupele, a tak Helen vytvořila jednoduchý základ, ke kterému přidala různé druhy esenciálních olejů a další čerstvé suroviny. Tuhé pěny stačí jednoduše rozdrobit pod teplou tekoucí vodou pro vytvoření masy luxusních bublin. Nové druhy Bubbleroons jsou pěnové makrónky s bambuckým máslem a kokosovým olejem. K dispozici jsou různé barvy s různými gurmánskými příchutěmi.

Green Bubbleroon (150 Kč)
Pro svěží pocit z čerstvé trávy s příměsí pomerančového květu. Tato zelená pěna ztělesňuje samotnou podstatu léta – s ní se vaše mysl lehce octe na dece při pikniku někde na louce. Přinese slunce i do těch nejmrazivějších zimních dní.

Rose Jam Bubbleroon (150 Kč)
Tato nádherná růžová pěna krásně voní a obsahuje růžový olej, který kromě skvělé vůně je zároveň i fantastický na kůži. Kapka citronu hezky osvěží, geraniová silice zklidní pokožku a kokosový olej s kakaovým máslem ji krásně vyživí.

Yuzu & Cocoa Bubbleroon (150 Kč)
Tahle pěna přináší do koupele bohatou a hřejivou vůni kakaa, s vanilkou a tonkou završená špetkou grapefruitu a bergamotu. Vykouzlí hromadu bublin a vyživí pokožku bambuckým máslem a kokosovým olejem. Její vůně i barva připomíná Yuzu – exotický druh mandarinek z Japonska.

{phocagallery view=category|categoryid=263|limitstart=0|limitcount=0}