Loading color scheme

Nové sezonní balzámy na rty od Lush

{phocagallery view=category|categoryid=200|imageid=629|float=left}V podzimním a zimním období, zvláště před Vánoci, s diářem plným svátečních večírků, je velmi důležité mít jemné a oslnivé rty. Nové balzámy na rty od Lush jim dodají péči, hebkost a jako tečku na závěr i tu správnou svůdnou barvu. Vše co je pak potřeba, je pořádně se zásobit jmelím.

Lush make-up expert, Charlotte Matheson, říká: „Je opravdu důležité pečovat o vaše rty během zimních měsíců, protože jak drsné povětrnostní podmínky, tak i neustálé změny teplot je mohou velmi vysušit. Pokožka rtů je hodně citlivá, a proto je důležité, abyste ji udrželi v dobrém stavu."

V kolekci balzámů jsou tyto lahodné novinky:

Pow Wow: Jemná exfoliace pro rty, která je zbaví suché kůže. Pow Wow je limitovaná vánoční edice scrubu na rty s praskacím práškem. Aplikujte malé množství krouživým pohybem. Cukr jemně obrousí rty, organický jojobový olej je zklidní a arganový a šípkový olej je krásně zjemní. Vhodné i pro vegany.

Lip Service: Po odstranění suché kůže ze rtů přichází na řadu jejich hydratace. Tento zcela zásadní Lush produkt vynalezený v roce 1996 obsahuje kakaové a bambucké máslo, včelí vosk a olivový olej, které rty nádherně zjemňují a chrání před nepřízní počasí.

Pokud chcete přidat rtům i barvu, Lush tónovací balzámy o ně pečují a zároveň je zkrášlí jemnými odstíny. Zimním trendem jsou tmavé kouřové oči, které tónovací balzám skvěle doplní. Pohodlnější a lehčí než lesk na rty neodradí žádného muže od polibku!

Na výběr je z těchto odstínů:

Snow Fairy: Pro mrazivě růžové rty je tu tento balzám, se stejnou vůní a barvou jako Snow Fairy shower gel. Vyroben z výživného murumuru a cupuacu másla pro zjemnění rtů, s příchutí malin, sorbetu a moučkového cukru... Chutná stejně lahodně, jako vypadá! I pro vegany.

Celebrate: Pro krásně pastelově růžové rty je tady tento balzám s příchutí růžového šampaňského. Mandlový a jojobový olej a olej z kamélie vaše rty zjemní, zatímco chuť koňaku, citronu a grapefruitu dostane každého do varu! A nakonec trochu zlatého práskacího prášku pro extra polibky!

Chilli Tingle: Pro slavnostně oranžovo-červený vzhled rtů zvolte nový Chilli Tingle vyrobený z mexického chilli. Základem je super směs z organického jojobového oleje, fairtrade kakaového másla a kandelilového vosku. Moučkový cukr dodává balzámu sladkou chuť, chilli rty povzbudí a prokrví. Vhodný i pro vegany.

{phocagallery view=category|categoryid=200|limitstart=0|limitcount=0}